Obnoviť stránku

Poynting X-pol. 8 dB, smerová

4,9 13 hodnotení
129,90 €

Poynting X-pol. 8 dB, smerová

Smerová anténa Poynting XPOL-A0002 s krížovou polarizáciou je optimálnym riešením na príjem LTE/3G/2G v oblastiach so slabým signálom. Dve integrované antény s opačnou polarizáciou podporujú diverzitu príjmu/MiMo a tým zabezpečujú kvalitný signál. Anténa je dodávaná s dvojitým nízkoútlumovým káblom dĺžky 5 m zakončeným 2× SMA-m konektorom. Použitý SMA konektor je bežne využívaný v širokej rade routerov. V prípade iného konektora môžete použiť krátky pigtail. Pre maximálnu kvalitu signálu a minimalizáciu potenciálnych prechodov nie sú pri anténe použité pripojovacie konektory a kábel je pripojený priamo.

Anténa podporuje uchytenie na stožiar alebo na stenu a jej kompaktné rozmery urýchľujú montáž. Vodotesné kvalitné vyhotovenie umožní inštaláciu kamkoľvek (i mimo budovy) a je garanciou dlhej životnosti produktu. Anténa je vhodná na použitie v prakticky všetkých bežne využívaných komunikačných pásmach, čo je ďalšou ochranou investíciou do budúcnosti. Pokrýva pásma 790 – 960, 1710 – 2200, 2500 – 2700 MHz a poskytuje zisk 8 – 9 dBi.

Použitie antény najmä u LTE výrazne zvýši komunikačnú rýchlosť. Antény s krížovou polarizáciou sú výhodnejšie, než separátne umiestnené dve jednoduché antény (jednoduchšia manipulácia, menšie nároky na priestor) a pri dostatočne vysokej úrovni izolácie oboch anténnych portov je to skutočne výkonné riešenie. Výrobca Poynting používa svoju overenú technológiu výroby a obe interné antény sú dostatočne nezávislé (čo je v mnohých prípadoch dôležitejšie ako deklarovaný zisk). Dodávka antény je vrátane úchytu na okno (sklo).

Kľúčové prednosti:

  • Kvalitné vyhotovenie outdoor antény s vysokou životnosťou a odolnosťou.
  • Garantovaný zisk v celom frekvenčnom rozsahu – ide o reálny meraný zisk.
  • Využitie nízkoútlumového kábla HDF-195.
  • Priame pripojenie do antény bez konektorov – minimalizácia strát aj problémov na konektore.
  • Anténa pokrýva mobilné pásmo pre všetky technológie vr. pásiem 800 MHz a 2600 MHz (novobudovanej LTE).
  • Antény Poynting na rozdiel od mnohých iných lacných "high gain" antén skutočne fungujú!

Parametre a špecifikácia:

Zisk:
8 – 9 dBi

Pripojenie:
Typ kábla: HDF-195
Dĺžka kábla: 5 m
2× konektor SMA-m

Rozmery antény:
260 × 260 × 80 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet konektorov 2
Dĺžka kábla 5 m
Pásmo GSM, 3G, LTE
Typ konektora SMA
Funkcie Vonkajšie
Zisk 9 dBi
Prichytenie Držiak
Kód:  KN060b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XPOL-A0002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12