Obnoviť stránku

PowerPlus POW1010

3,9 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

PowerPlus POW1010

S modernou a vysoko výkonnú priamočiarou pílou od popredného výrobcu elektrického náčinia PowerPlus si hravo poradíte v najrôznejších situáciách. Obsluhu tejto elektrickej priamočiarej píly navyše zvládne každý domáci majster aj začiatočník. Ľahko s ňou narežete menšie drevené latky aj dosky a bez problému si poradíte aj s kruhovými a vnorenými rezmi. Pri menšej práci v dielni aj kutilských počinoch, ktoré vyžadujú vysokú presnosť rezu, bude priamočiara píla neoceniteľným pomocníkom. Disponuje optimálnym príkonom až 450 Wattov a zvládne až 2800 otáčok za minútu.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre rovné rezy aj rezy v krivkách
  • Vhodné na prerez dreva do 60 mm a ocele do 8 mm
  • Nastaviteľná základňa
  • Praktický vývod na odvod prachu
  • Jednoduchá a komfortná obsluha
  • Súčasťou balenia je pílový plátok a šesťhranný kľúč

Praktický pomocník pre každého kutila

S unikátnou priamočiarou pílou zvládnete prerezať drevo až do 60 mm a oceľ až do 8 mm. Samozrejmosťou nastaviteľná základňa, zaisťovacie tlačidlo i praktický vývod na odvod prachu. Poteší vás tiež veľmi jednoduchá obsluha a ergonomicky tvarovaná mäkčená rukoväť pre komfortnú manipuláciu s pílou. Súčasťou balenia je navyše pílový plátok a šesťhranný kľúč. Obohaťte vašu základnú výbavu náradia o priamočiaru pílu so základnými funkciami, ktorá vám ušetrí čas aj námahu.

 
Kód:  PWP087a
Produktové číslo:  POW1010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16