Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PowerCube TrashBin throwaway 1.5 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PowerCube TrashBin throwaway 1.5 l

TrashBin | throwaway |

Váš nový odpadkový kôš!

Už nikdy neumývajte svoj znečistený odpadkový kôš                                                 

Používané plastové odpadkové koše často zapáchajú a je potrebné ich raz za čas vydrhnúť saponátom.Túto činnosť nemá nikto v obľube. Vďaka TrashBin už nemusíte riešiť umývanie zapáchajúcich odpadkových košov. Do TrashBin vložíte igelitové vrecko a používate ho opakovane. V prípade, že vám nejaká tekutina presiakne, TrashBin vďaka vnútornej povoskovanej vrstve vlhkosť udrží. Je tiež vyrobený z recyklovaného papiera a chráni životné prostredie.



Roztrieď jednoducho odpad

Balenie obsahuje 5 kusov odpadkových košov TrashBin. Na prednej strane výrobku je označených 6 rôznych kategórií odpadu. Zaškrtnutím grafického symbolu si tak môžete určiť, aký druh odpadu budete do TrashBin vyhadzovať. Vďaka tomuto triedeniu odpadu môžete aj vy prispieť k ochrane životného prostredia.


Vyrábaný v dvoch rôznych veľkostiach

Veľkosť S – objem 1,5 l

Rozmery: 220 mm × 134 mm

Veľkosť M – objem 16 l

Rozmery: 397 mm × 240 mm



Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 13,4 cm
Výška 22 cm
Hĺbka 13,4 cm

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Kód:  NZE5010
Produktové číslo:  DH0008/TBBN15
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17