Obnoviť stránku

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel

4,9 18 hodnotení

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs + IEC kábel

Cesta okolo sveta sa môže začať! Jedinečný cestovný adaptér, ktorý využijete na cestách aj doma! Efektívne poňatie cestovného adaptéra a rozbočovača s 2 USB portami v jednom. To je PowerCube ReWirableUSB + Travel Plugs!

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs ponúka 4 zásuvky (250 V~, 6 A, 1 500 W), 2 USB porty (2,1 A, 2× 5 V), 3 výmenné koncovky + európsky IEC kábel, vymeniteľnú prúdovú poistku, detskú poistku, uzemnenie a kompatibilitu s IEC káble. Jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Prečo je PowerCube ReWirable jedinečná? 

Dostupnosť

Prakticky rozložené zásuvky, ktoré môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú ako je tomu u bežných predlžovacích káblov či rozbočiek. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

Kapacita

Pohodlne zapojíte 4 elektrické zariadenia súčasne a vďaka 2 USB portom môžete dobíjať vaše mobilné zariadenia. Verzia ReWirable USB sa zapája priamo do zásuvky doma alebo v zahraničí, prípadne ju môžete kombinovať s predĺženými ,,Extended" verziami.


Výmenné koncovky

Bezproblémové cestovanie. Balenie obsahuje 3 výmenné koncovky + IEC kábel s európskou koncovkou, ktoré využijete po celom svete. Pred odchodom vyberiete koncovku danej krajiny a jednoducho ju pripevníte k PowerCube. Vaša elektronika tak bude kedykoľvek a kdekoľvek ihneď pripravená na použitie alebo dobíjanie.


Univerzálna zásuvka

PowerCube ,,ReWirable" prichádza s celosvetovo rozšírenou IEC koncovkou. Neoddeliteľnou súčasťou je aj 10 A výmenná poistka.


Dizajn

Elegantný vzhľad. Vďaka modernému dizajnu obohatí PowerCube každý interiér. Produktový rad PowerCube získal niekoľko ocenení. K tým najvýznamnejším radíme Red Dot dizajn Award.


Rozšírenie

PowerCube je dodávaný v rôznych variantoch a farbách. Jednoduchým spojením s ďalšími produktmi PowerCube vytvoríte kombináciu, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Sami si teda vyberiete koľko potrebujete elektrických zásuviek a USB portov pre napájanie vašich elektrických zariadení.


Bezpečnosť

Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného a odolného ABS plastu.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Predlžovací kábel

Male konektory

Female konektory

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ IEC C14
1. Male konektor – Počet 1 ×
1. Female konektor – Typ USB-A
1. Female konektor – Štandard USB 2.0
1. Female konektor – Počet 2 ×
2. Female konektor – Typ Zásuvka typu E
2. Female konektor – Počet 4 ×

Štandardy

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla 1 m

Vlastnosti

Maximálne napätie 250 V
Maximálny prúd 6 A
Počet zásuviek 4 ks
Farba Biela, Fialová

Typ

Typ nabíjačky Do siete

Výkon a prúd

Typ hlavného výstupu USB-A
Počet hlavných výstupov 2
Maximálny výkon hlavného výstupu 10,5 W
Maximálny prúd hlavného výstupu 2,1 A

Vstupy a výstupy

Počet výstupov 2

Kábel

Dĺžka kábla 1 m

Farba

Farba Biela, Fialová

Prúdové zaťaženie

Maximálne prúdové zaťaženie 6 A

Do zásuviek

Typ zásuvky B, F, G, I
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko , USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Austrália, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Kanada, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Dubaj, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Írsko, Taliansko, Japonsko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Nový Zéland, Portugalsko, Škótsko, Srbsko, Seychely, Španielsko, Švédsko, Turecko , Ukrajina
Kód:  NZE301f3
Produktové číslo:  8718444083450
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01