Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PowerCube Rewirable + Travel Plugs sivá

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PowerCube Rewirable + Travel Plugs sivá

Cesta okolo sveta sa môže začať! Tento jedinečný cestovný adaptér využijete na cestách aj doma! Efektívne poňatie cestovného adaptéra a rozbočovače v jednom – to je PowerCube ReWirable + Travel Plugs!

PowerCube Rewirable + Travel Plugs ponúka 5 zásuviek (250 V ~, 10 A, 2 500 W), 4 výmenné koncovky do celého sveta, vymeniteľnú prúdovú poistku, detskú poistku, uzemnenie a kompatibilitu s IEC káblami. Prítomná je aj jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Prečo je PowerCube ReWirable jedinečná? 

Dostupnosť

Prakticky rozložené zásuvky môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú, ako je tomu u bežných predlžovacích káblov či rozbočiek. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

Kapacita

Pohodlne zapojíte 5 elektrických zariadení súčasne. Verzia ReWirable sa zapája priamo do zásuvky doma alebo v zahraničí, prípadne ju môžete kombinovať s predĺženými ,,Extended" verziami.


Výmenné koncovky

Bezproblémové cestovanie. Balenie obsahuje 4 výmenné koncovky, ktoré využijete po celom svete. Pred odchodom vyberiete koncovku danej krajiny a jednoducho ju pripevníte k PowerCube. Vaša elektronika tak bude kedykoľvek a kdekoľvek ihneď pripravená na použitie alebo dobíjanie.


Univerzálna zásuvka

PowerCube ,,ReWirable" prichádza s celosvetovo rozšírenou IEC koncovkou. Zapojením kábla, napr. od starého počítača alebo tlačiarne, vytvoríte predlžovací prívod. Veľkou výhodou je skutočnosť, že si sami vyberiete dĺžku a farbu kábla.


Dizajn

Produktu PowerCube nechýba elegantný vzhľad. Vďaka modernému dizajnu obohatí každý interiér. Produktový rad PowerCube získal niekoľko ocenení. Medzi najvýznamnejšie radíme Red Dot dizajn Award.


Rozšírenie

PowerCube je dodávaný v rôznych variantoch a farbách. Jednoduchým spojením s ďalšími produktmi PowerCube vytvoríte kombináciu, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Sami si teda vyberiete, koľko potrebujete elektrických zásuviek a USB portov pre napájanie vašich elektrických zariadení.


Bezpečnosť

Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného a odolného ABS plastu.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Predlžovací kábel

Male konektory

Female konektory

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ IEC C14
1. Male konektor – Počet 1 ×
1. Female konektor – Typ Zásuvka typu E
1. Female konektor – Počet 5 ×
2. Female konektor – Typ IEC C13
2. Female konektor – Počet 1 ×

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla 1 m
Zakončenie Rovné

Vlastnosti

Maximálne napätie 250 V
Maximálny prúd 16 A
Počet zásuviek 5 ks
Farba Biela, Sivá

Prúdové zaťaženie

Maximálne prúdové zaťaženie 16 A

Do zásuviek

Typ zásuvky B, F, G, I
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko , USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Austrália, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Kanada, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Dubaj, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Írsko, Taliansko, Japonsko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Nový Zéland, Portugalsko, Škótsko, Srbsko, Seychely, Španielsko, Švédsko, Turecko , Ukrajina
Kód:  NZE301e3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02