Obnoviť stránku

PowerCube PowerUSB Portable

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PowerCube PowerUSB Portable

Energia vždy na dosah! POWERBANK A USB ROZBOČOVAČ V JEDNOM! Moderné dizajnové poňatie powerbanku a USB hubu, v podaní PowerUSB Portable.

Kapacita batérie 5 000 mAh, 4× USB port (2,1 A, 4× 5 V), 1× micro USB port (1,5 A, 1× 5 V), vymeniteľná prúdová poistka, IEC konektor (možno kombinovať s IEC káblami alebo cestovnými koncovkami), možnosť kombinácie s ľubovoľnou PowerCube.


Prečo je PowerUSB Portable jedinečný?

2 v 1:

PowerUSB Portable v sebe spája dve základné funkcie. Môžete ho využívať jednak ako prenosnú externú batériu s kapacitou 5 000 mAh, prípadne ako USB rozbočovač s možnosťou pripojenia až 4 USB zariadení, alebo využívať obidve funkcie súčasne.

SPOLOČNÍK NA CESTY:

Vzhľadom k svojim kompaktným rozmerom je PowerUSB Portable ideálnym spoločníkom na cesty, ktorý zabezpečí, aby vašej elektronike nezostala bez energie v ten najmenej vhodný okamih.


CESTOVNÉ KONCOVKY:


IEC konektor umožňuje pripojenie výmenných cestovných koncoviek, vďaka ktorým môžete využiť tieto zariadenia po celom svete ...


4× USB port:


Všetky USB porty fungujú ako pre prenos dát, tak aj pre nabíjanie. Efektívne riešenie pre nedostatok USB portov na súčasných zariadeniach.

Dôležité vlastnosti

  • Externá batéria 5 000 mAh
  • Praktický USB rozbočovač
  • Štyri USB porty
  • Šetrí miesto na stole aj v batohu
  • Exkluzívny a originálny dizajn

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 64 mm (6,4 cm)
Výška 64 mm (6,4 cm)
Hĺbka 43,5 mm (4,35 cm)

Kapacita

Kapacita 5 000 mAh

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,1 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Hmotnosť

Hmotnosť 185 g
Kód:  NZE303a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17