Obnoviť stránku

PowerCube Original USB modrá – schuko

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PowerCube Original USB modrá – schuko

Štýlový a funkčný rozvádzač PowerCube Original

Kúpte si do svojej domácnosti, alebo kancelárie elegantný a funkčný rozvádzač PowerCube Original USB vrátane dvoch USB prípojok. PowerCube Original USB je jedinečné riešenie pre neprehľadné predlžovacie káble. Vďaka atraktívnemu dizajnu a moderným krivkám bude rozdeľovač ozdobou vašej domácnosti, alebo kancelárie. Moderné farebné vyhotovenie je vhodné do každého interiéru. PowerCube Original USB ponúka štyri zásuvky (250 V~, 16 A, 3 680 W), dve pripojenia USB (2,1 A, 2× 5 V), detskú ochranu a uzemnenie. Zásuvky sa navzájom neblokujú ani nerušia. Kombinácia s ostatnými verziami PowerCube je možná bez problémov.

Jednoducho dostupné zásuvky

PowerCube Original poskytne prakticky distribuované zásuvky, vďaka čomu je ich možné bez problémov používať súčasne. Zariadenia k nej pripojené sa navzájom nerušia. K nepríjemnostiam nedochádza ani pri pripojení napájacích vedení s neobvyklými rozmermi v podobe sieťových adaptérov, alebo nabíjačiek batérií.

PowerCube Original zaujme svojím dizajnom

Nie nadarmo získala zásuvka PowerCube Original rad dizajnových ocenení, medzi ktorými vyniká Red Dot Design Award. Do zásuvky PowerCube bez problémov pripojíte až štyri elektrické zariadenia a k dispozícii budete mať aj dva USB porty. Výhodou je možnosť kombinácie s ďalšími produktmi PowerCube.

Skvelá rozšíriteľnosť

PowerCube si môžete zakúpiť v rôznych variantoch aj farbách. Široké možnosti rozšírenia, obzvlášť s ďalšími produktmi PowerCube, vám umožnia prispôsobiť si variant, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Môžete si teda vybrať, koľko elektrických zásuviek a portov USB potrebujete na napájanie elektrických zariadení.

Zásuvka PowerCube Original spĺňa prísne kritériá

Produkty PowerCube prešli dôkladným testovaním a získali certifikácie na základe prísnych kritérií. PowerCube Original je uzemnená a obsahuje detskú poistku. Zásuvka PowerCube vyniká svojou odolnosťou vďaka použitiu kvalitného a odolného plastu ABS.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Rozbočovač/prepínač

Male konektory

Female konektory

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ Vidlica typu E/F
1. Male konektor – Počet 1 ×
1. Female konektor – Typ Zásuvka typu E/F
1. Female konektor – Počet 4 ×

Konštrukcia kábla

Zakončenie Rovné

Vlastnosti

Farba Biela, Modrá

Vyhotovenie

Počet zásuviek 4 ×

Vyhotovenie

Vyhotovenie Bez vypínača
Kód:  NZE401b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01