Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PowerCube Original, červený

4,8 428 hodnotení
11,71 €
Pri kúpe 1 ks 11,71 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 11,36 €/ks

PowerCube Original, červený

Dodajte svojmu domovu či kancelárii elegantný a funkčný rozbočovač PowerCube Original. PowerCube Original je jedinečné riešenie neprehľadných predlžovacích káblov. Atraktívny dizajn a moderné krivky sa stanú ozdobou vášho domova či kancelárie. Moderné farebné zladenie sa hodí do každého interiéru.

PowerCube Original ponúka 5 zásuviek (250 V ~, 16 A, 3680 W), detskú poistku a uzemnenie. Zásuvky sa vzájomne neblokujú a neprekážajú. Jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Prečo je PowerCube Original jedinečná?

Dostupnosť

Prakticky rozložené zásuvky, ktoré môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú ako u bežných predlžovacích káblov či rozbočiek. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

Kapacita

Pohodlne zapojíte súčasne až 5 elektrických zariadení. Verziu Original môžete využiť samostatne priamo do zásuvky, prípadne ju kombinovať s predĺženými "Extended" verziami.


Design

Elegantný vzhľad. Vďaka modernému dizajnu obohatí PowerCube každý interiér. Produktová rada PowerCube získala niekoľko ocenení. Medzi najvýznamnejšie radíme Red Dot Design Award.


Rozšírenie

PowerCube je dodávaná v rôznych variantoch a farbách. Jednoduchým spojením s ďalšími produktmi PowerCube vytvoríte kombináciu, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Sami si teda vyberiete koľko potrebujete elektrických zásuviek a USB portov pre napájanie vašich elektrických zariadení.


Bezpečnosť

Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného a odolného ABS plastu.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Zásuvka

Male konektory

Female konektory

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ Vidlica typu E
1. Male konektor – Počet 1 ×
1. Female konektor – Typ Zásuvka typu E
1. Female konektor – Počet 5 ×

Konštrukcia kábla

Zakončenie Rovné

Vlastnosti

Maximálne napätie 250 V
Maximálny prúd 16 A
Počet zásuviek 5 ks

Vyhotovenie

Počet zásuviek 5 ×

Charakteristika

Počet výstupov 5

Vyhotovenie

Vyhotovenie Bez vypínača
Kód:  NZE301a3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8718444085898
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04