Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PowerCube Extended + Switch

4,8 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

PowerCube Extended + Switch

Dodajte svojmu domovu či kancelárii elegantný a funkčný rozbočovač PowerCube Extended + switch. PowerCube Extended + switch je jedinečné riešenie neprehľadných predlžovacích káblov, pomocou jediného On/Off tlačidla na PowerCube Extended + switch pripojíte alebo odpojíte od zdroja elektrickej energie všetky vaše zariadenia. Atraktívny dizajn a moderné krivky sa stanú ozdobou vášho domova či kancelárie. Moderné farebné zladenie sa hodí do každého interiéru.

PowerCube Extended + switch ponúka 4 zásuvky (250 V ~, 16 A, 3 680 W), 1.5 m predlžovací kábel, montážny dok, detskú poistku a uzemnenie. Zásuvky sa vzájomne neblokujú
a neprekážajú. Jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Prečo je PowerCube Extended + Switch jedinečná? 

• DOSTUPNOSŤ:


Prakticky rozložené zásuvky, ktoré môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú ako pri bežných predlžovacích kábloch či rozbočkách. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

• KAPACITA:


Pohodlne zapojíte súčasne až 4 elektrické zariadenia. Verziu Extended + switch môžete využiť samostatne priamo do zásuvky, prípadne ju kombinovať s ostatnými PowerCube verziami.


VŠETKO JEDNÝM STLAČENÍM:


Dizajnový rozbočovač PowerCube prichádza s novinkou PowerCube Extended + switch.
Hlavným znakom produktovej rady "SWITCH" je veľké zelené tlačidlo, pomocou ktorého možno ovládať všetky funkcie. Jedným tlačidlom pripojíte/odpojíte PowerCube Extended + switch od zdroja elektrickej energie.


• LED INDIKÁTOR:

Vďaka integrovanému LED indikátoru jednoducho zistíte či sú vaše zariadenia pripojené alebo odpojené. 


• Umiestnený kdekoľvek:


PowerCube Extended + switch, ako už názov napovedá, disponuje predlžovacím káblom
s dĺžkou 1,5 m.

Na stôl, pod stôl, na stenu... jednoducho kdekoľvek majte zásuvku vždy na dosah. Verzia Extended + switch obsahuje v balení montážny dok pre ľahké umiestnenie. Ak budete potrebovať zmeniť miesto uchytenia, jednoducho odlepte ľahko odnímateľnou pásku a dok umiestnite inde. 


BEZPEČNOSŤ:


Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného a odolného ABS plastu.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Predlžovací kábel

Female konektory

Typ a počet konektorov

1. Female konektor – Typ Zásuvka typu E
1. Female konektor – Počet 4 ×

Konštrukcia kábla

Zakončenie Rovné

Vlastnosti

Počet zásuviek 4 ks
Farba Biela, Sivá, Zelená
Kód:  NZE301b92
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03