Obnoviť stránku

PowerCube Audiocube

4,4 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

PowerCube Audiocube

360° zážitek

360° zážitok

Väčšina reproduktorov je štandardne jednosmerná: najlepší zvukový zážitok je sústredený na prednú časť reproduktora. AudioCube používa všesmerové reproduktory, zvuk je teda šírený bez hluchých miest. Vytvorili sme tým 360° zážitok.

Snadné ovládání

Jednoduché ovládanie

AudioCube je vybavený tlačidlami, ktorá vám umožnia ovládanie základných funkcií ako je On/Off, prehrávanie/pauza, zvýšiť/znížiť hlasitosť, predchádzajúca/nasledujúca skladba a párovanie. Všetky ovládacie prvky majú spätnú zvukovú väzbu.

Hutné bassy

Hutné bassy

AudioCube prichádza so silnými basmi, ktoré sú navyše zosilnené funkciou vibračnej roviny, kde sa vibrácie prenášajú na ľubovoľný povrch a umocňujú celkový zvukový výstup. K dispozícii je integrované tlačidlo On/Off s LED kontrolkou pre ovládanie režimu zosilnenie basov.

PowerCube Audiocube

Prečo je AudioCube jedinečná?

Vychutnajte si 360° zvuk, za ktorý sa nemusíte hanbiť na akejkoľvek párty. Tento kvalitný 30 W stereo Bluetooth reproduktor je vybavený plnohodnotnou basovou membránou.

  • Ovládacie tlačidlá.
  • Integrované napájanie (nie je potreba adaptér).
  • Ľahké Bluetooth párovanie pre bezdrôtový prenos hudby.
Kód:  NZE302a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02