Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Power banky

Power banka slúži ako externá batéria pre smartfóny, tablety, notebooky a rad ďalších zariadení. Môžete ju použiť v prírode, v lietadle, skrátka všade tam, kde nemáte prístup k elektrickej sieti. Čo všetko power banka (externá nabíjačka) dokáže a v čom sa jednotlivé modely líšia? Čítajte ďalej.

Pokračovať
Spresniť parametre
349 položiek

Power banky

Nabíjanie powerbanky spravidla prebieha pomocou USB kábla, ktorý je dodávaný spolu s externou bateriou. Najčastejšie je to kábel s micro USB  alebo USB-C konektorom, ktorý zabezpečí rýchlejšie nabíjanie power banky. V súčastnosti sú stále populárňejšie bezdrôtové powerbanky Qi s funkciou rýchlonabíjania.

Vyšší počet USB vstupov powerbanky vám dovolí nabíjať viac než jedno zariadenie zároveň. V súčasnosti poverbanky obsahujú aj 2 USB vstupy. Alza powerbank patrí takisto medzi kvalitné externé nabijacky na mobil. V ponuke sú k dispozícii štýlové a cenovo dostupné, lacné powerbanky.

Solarne powerbanky je externá bateria so zabudovaným solárnym panelom, tzv.. Vyhoda solárnej externej batérie je taká, že už nepotrebujete žiadnu elektrickú sieť, jednoducho uložíte solárny panel na miesto s dostatkom slnečnej energie a powerbanka sa sama dobije.

Power banky pre notebook majú vyššiu kapacitu než powerbanky pre tablet či mobil. Pre porovnanie, kapacita poverbanky k notebooku sa pohybuje okolo 12 000 mAh, zatiaľ čo kapacita externej baterie na váš iphone mobil alebo tablet sa pohybuje okolo 6 000 mAh. 

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04