Obnoviť stránku

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14" sivá

Garancia najlepšej ceny
40,90 €

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14" sivá

Taška na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' je svojím decentným vzhľadom a kvalitnou konštrukciou výborným kusom doplnku na prenášanie vášho notebooku. Zvládne uschovať notebook s rozmermi 13/14'' a výborne ho ochráni pred nárazmi. Vďaka tomu sa nemusíte obávať poškodenia zariadenia. Taška na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' v sivej farbe je vyrobená z polyesteru, ktorý má vynikajúce protinárazové vlastnosti. Vnútri brašne sa nachádza niekoľko menších oddelených priehradiek, napríklad na telefón alebo niečo malé na jedenie. Jednoduché prenášanie zaistí odnímateľný popruh. Na výrobu brašne PORT DESIGNS YOSEMITE bolo použitých 62 % z recyklovaných materiálov (r-PET a PET). Zakúpením skombinujete ekologicky zodpovedný prístup s elegantným dizajnom navrhnutým v Paríži.


Kľúčové vlastnosti brašny na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14''

  • Efektívna bezpečnosť vášho zariadenia
  • Vnútri brašny nájdete organizér na perá a doplnky
  • Vyladený dizajn na prenos notebooku s rozmermi až 14“
  • Taška je z 62 % vyrobená z recyklovaných materiálov (r-PET a PET)
  • Hlavná priehradka na dokumenty
  • Jednoduché prenášanie brašny PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' zaistí odnímateľný popruh
  • Rukoväť na pohodlné prenášanie v ruke
  • Zadný popruh na ľahké prevážanie na vozíku či kufri

Puzdro na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' vyrobené z PET fliaš

Obal na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' je vyrobený z PET fliaš. Presnejšie povedané ide o polyetylén tereftalát, termoplast zo skupiny polyesterov. Tento plast sa uplatňuje predovšetkým pri výrobe vlákien, fliaš a ďalších obalových materiálov.

Aj príroda vám dá zelenú

Na výrobu brašny na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' bol použitý materiál PET & r-PET. Hlavnou výhodou r-PET materiálu je použitie už recyklovaného plastového odpadu. Práve tieto materiály prepožičiavajú puzdru na notebook ľahkosť. Na výrobu r-PET materiálu nie je potrebné vyťažiť nerastnú surovinu. Obal na notebook tvorí až 62 % percent recyklovaného a zároveň recyklovateľného materiálu.

Váš notebook bude v puzdre PORT DESIGNS YOSEMITE v úplnom bezpečí

Obal na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' si vás získa nielen materiálmi, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu, ale samozrejme aj svojím moderným prepracovaním. Do brašne môžete pohodlne vložiť váš Macbook, Ultrabook či klasický notebook akejkoľvek značky s veľkosťou 13/14''. Taška na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' je navyše vybavená praktickou vystlanou priehradkou s upevňovacím popruhom a hlavnou priehradkou na dokumenty. Vnútri brašny na notebook nájdete tiež organizér na perá a doplnky.

Taška na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' s odnímateľným popruhom

Na zvýšenie pohodlia má brašna na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14''odnímateľný ramenný popruh. Vyhotovenie brašny je ušité tak, aby ste do nej ľahko schovali nabíjačku a ďalšie nevyhnutnosti.

Praktické riešenie na bezproblémový prevoz

Taška na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO TL 13/14'' je opatrená zadným popruhom na ľahké prevážanie na vozíku či kufri. Na vrchnej strane tašky na notebook sa potom nachádza rukoväť na pohodlné nosenie v ruke.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 14 "

Dizajn

Farba Sivá
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál Polyester, PET

Výbava

Uzatváranie Zips
Vrecká Vonkajší

Vlastnosti

Vlastnosti Rukoväť, Popruh na rameno

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 6,5 cm
Šírka 30 cm
Výška 39,5 cm

Vnútorné rozmery

Výška 34,5 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0,49 kg

Udržateľnosť

Udržateľnosť Z recyklovaného materiálu

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 14 "
Kód:  PTD002d3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  400700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06