Obnoviť stránku

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" sivé

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" sivé

Vlastníte notebook a nechcete, aby sa vám s ním niečo počas prevozu stalo? Potom by ste mohli zvážiť kúpu praktického puzdra na notebook PORT. Puzdro na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" v sivej farbe je určené pre prenosné počítače do veľkosti uhlopriečky 15,6". Oproti taške na notebook je kompaktnejší a poteší vás aj ľahkou konštrukciou. Jeho rozmery verne kopírujú notebook. Ochranné puzdro PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" je vybavené vreckami zvonku na uskladnenie príslušenstva. Zariadenie je plne chránené vďaka vystuženej konštrukcii a zapínaniu na zips. Zaujme vás okrem iného aj svojim prepracovaným dizajnom a materiálom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Na výrobu obalu na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE bolo použitých 72 % recyklovaných materiálov (r-PET a PET). Zakúpením skombinujete ekologicky zodpovedný prístup s elegantným dizajnom navrhnutým v Paríži.

Kľúčové vlastnosti batoha na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6"

  • Vyrobený zo 72 % z recyklovaných materiálov (r-PET a PET)
  • Praktická vystužená konštrukcia puzdra PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6"
  • Kompaktné rozmery
  • Vyladený dizajn na prenos notebooku s rozmermi až 15,6"
  • V prednej časti sa nachádza praktické vrecko na zips

Puzdro PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" vyrobené z PET fliaš

Puzdro na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" je vyrobené z PET fliaš. Presnejšie povedané ide o polyetylén tereftalát, termoplast zo skupiny polyesterov. Tento plast sa uplatňuje predovšetkým pri výrobe vlákien, fliaš a ďalších obalových materiálov.

Aj príroda vám dá zelenú

Na výrobu puzdra na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" bol použitý materiál PET & r-PET. Hlavnou výhodou r-PET materiálu je použitie už recyklovaného plastového odpadu. Práve tieto materiály prepožičiavajú puzdru ľahkosť. Na výrobu r-PET materiálu nie je potrebné vyťažiť nerastnú surovinu. Obal na notebook tvorí až 72 % percent recyklovaného a zároveň recyklovateľného materiálu.

Uchovajte notebook a ďalšie príslušenstvo v puzdre PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6"

Sivé puzdro na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" je určené pre zariadenia s rozmermi až 15,6". V prednej časti sa nachádza praktické vrecko na zips, do ktorého môžete uskladniť všetko príslušenstvo vrátane nabíjačky.

Puzdro PORT DESIGNS s plne vystuženou konštrukciou

Puzdro na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 15,6" je plne vystužené, takže vám zaistí úplné bezpečie počas prevážania zariadenia. Poteší vás aj elegantné vyhotovenie a veľmi ľahká konštrukcia.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 15,59 "

Dizajn

Farba Sivá
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál PET

Výbava

Uzatváranie Zips
Vrecká Vonkajší

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 3 cm
Šírka 29,5 cm
Výška 42 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0,24 kg

Udržateľnosť

Udržateľnosť Z recyklovaného materiálu
Kód:  PTD015d6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  400705

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07