Obnoviť stránku

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14" sivé

Garancia najlepšej ceny
26,90 €

PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14" sivé

Vlastníte notebook a nechcete, aby sa vám s ním niečo počas prevozu stalo? Potom by ste mohli zvážiť kúpu praktického puzdra na notebook PORT. Puzdro na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“ v sivej farbe je určené pre prenosné počítače do veľkosti uhlopriečky 14“. Proti taške na notebook je kompaktnejšie a poteší vás tiež ľahkou konštrukciou. Jeho rozmery verne kopírujú notebook. Ochranné puzdro PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“ je vybavené vreckami zvonku na uskladnenie príslušenstva. Zariadenie je plne chránené vďaka vystlanej konštrukcii a zapínaniu na zips. Zaujme vás okrem iného aj svojím prepracovaným dizajnom a materiálom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Na výrobu puzdra na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE bolo použitých 78 % recyklovaných materiálov (r-PET a PET). Zakúpením skombinujete ekologicky zodpovedný prístup s elegantným dizajnom navrhnutým v Paríži.


Kľúčové vlastnosti batoha na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“

  • Vyrobený zo 78 % z recyklovaných materiálov (r-PET a PET)
  • Praktická vystlaná konštrukcia puzdra PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“
  • Kompaktné rozmery
  • Vyladený dizajn na prenos notebooku s rozmermi až 14“
  • V prednej časti sa nachádza praktické vrecko na zips

Puzdro PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“ vyrobené z PET fliaš

Obal na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“ je vyrobený z PET fliaš. Presnejšie povedané ide o polyetylén tereftalát, termoplast zo skupiny polyesterov. Tento plast sa uplatňuje predovšetkým pri výrobe vlákien, fliaš a ďalších obalových materiálov.

Aj príroda vám dá zelenú

Na výrobu puzdra na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“ bol použitý materiál PET & r-PET. Hlavnou výhodou r-PET materiálu je použitie už recyklovaného plastového odpadu. Práve tieto materiály prepožičiavajú puzdru ľahkosť. Na výrobu r-PET materiálu nie je potrebné vyťažiť nerastnú surovinu. Puzdro tvorí až 72 % procent recyklovaného a zároveň recyklovateľného materiálu.

Uchovajte notebook a ďalšie príslušenstvo v obale PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“

Sivé puzdro na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“ je určené pre zariadenie s rozmermi až 14". V prednej časti sa nachádza praktické vrecko na zips, do ktorého môžete uskladniť všetko príslušenstvo vrátane nabíjačky.

Puzdro PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“ s plne vystlanou konštrukciou

Puzdro na notebook PORT DESIGNS YOSEMITE ECO SLEEVE 13/14“ je plne vystlané, takže vám zaistí naprosté bezpečie behom prevážania zariadenia. Poteší vás tiež elegantné vyhotovenie a veľmi ľahká konštrukcia.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 14,02 "

Dizajn

Farba Sivá
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál PET

Výbava

Uzatváranie Zips
Vrecká Vonkajší

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 3 cm
Šírka 28 cm
Výška 39,8 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0,2 kg

Udržateľnosť

Udržateľnosť Z recyklovaného materiálu
Kód:  PTD015d5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  400704

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18