Obnoviť stránku

PORT DESIGNS MILANO 13/14" modré

4,6 39 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PORT DESIGNS MILANO 13/14" modré

Spojenie elegancie a spoľahlivosti predstavuje toto puzdro PORT DESIGNS MILANO 13/14" v modrej farbe, do ktorého sa zmestia všetky notebooky i tablety s uhlopriečkou až 14". Vnútro puzdra tvorí veľmi jemná fleecová podšívka, ktorá sa stará o maximálne pohodlie akejkoľvek prenášanej elektroniky. K uschovaniu potrebného príslušenstva či mobilného telefónu slúži veľké vrecko na prednej strane s kovovým logom PORT DESIGNS. Hlavnou prednosťou je však semišové spracovanie kože, ktoré z vonku pokrýva celé puzdro. Svojim štýlovým zhotovením a krásnym vzhľadom tak prináša užívateľovi ten pravý pocit prepychu.

Kľúčové vlastnosti puzdra PORT DESIGNS MILANO

  • Puzdro pre notebooky a tablety s uhlopriečkou až 14"
  • Vyrobené z kvalitného semišu
  • Hebká fleecová podšívka
  • Elegantné modré prevedenie
  • Predné vrecko na príslušenstvo
  • Kovové logo výrobcu
  • Nízka hmotnosť

Spoľahlivé zázemie

Port Designs s vlastným dizajnérskym štúdiom v Paríži patrí medzi profesionálne značky, ktoré sa špecializujú na bezpečné prenášanie notebookov a tabletov. Ich široká ponuka tak obsahuje len prepracované obaly a brašne, ktoré bez problémov ochránia vami prenášanú techniku. A práve toto puzdro PORT DESIGNS MILANO je tým správnym príkladom ich vysokej kvality. 

Hmotnosť:
286 g

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Koža

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 27 cm
Šírka 36,5 cm
Výška 3,2 cm

Materiál

Materiál Koža

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 14 "

Farba

Farba Modrá
Kód:  PTD015a5
Produktové číslo:  140707

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02