Obnoviť stránku

PORT DESIGNS Firenze Toploading 15.6" čierna

4,9 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PORT DESIGNS Firenze Toploading 15.6" čierna

Ak túžite po ochrane svojho notebooku pred nepriaznivými podmienkami a zároveň sa nehodláte vzdať svojho dokonale zladeného módneho štýlu, už nemusíte hľadať ďalej. Práve vám sú určené kompaktné a dizajnové tašky na notebook od firmy PORT Designs, ktoré, skôr ako nevzhľadné obdĺžnikové púzdra, pripomínajú elegantn tašky cez rameno. Jednoducho cielia na ženy, ktoré vyznávajú štýl.

PORT Designs Firenze Toploading je prešívaná taška, do ktorej sa vám hravo zmestí vaše zariadenie s veľkosťou uhlopriečky 15,6". To uložíte do vyhradeného priestoru, zatiaľ čo pre vaše potreby je pripravené priestranné predné vrecko s organizérom vášho príslušenstva. Nikdy nebudete mať problém mať u seba všetky vaše vizitky, parfum, rúž, písacie pero - jednoducho veci každodennej potreby. Aby boli všetky vaše predmety spoľahlivo chránené, výrobca tašku zabezpečil penovými guličkami, ktoré spoľahlivo stlmia každý otras od nárazu. Samozrejmosťou je aj odnímateľný ramenný popruh, vďaka čomu môžete tašku nosiť na ramene a zároveň z nej v okamihu urobiť krásne dizajnové púzdro

Ak sa budete chystať napríklad na nákupy, iste vám tiež príde vhod vstavaný zadný popruh, vďaka ktorému môžete svoju tašku pevne pripojiť k vozíku.

Kľúčové vlastnosti:

  • Zosilnené vrecko na notebook
  • Zadné vrecko na dokumenty
  • Odnímateľný ramenný popruh
  • Zadný popruh na pripevnenie k vozíku

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Notebooky uhlopriečky 15,6"

Farebné prevedenie:
Čierna

Materiál:
Nylon 840D/Nylon 210D

Rozmery:
Vnútorné: 385 x 265 x 70 mm
Vonkajšie: 440 x 410 x 75 mm
Rozmery priehradky: 380 x 260 x 70

Hmotnosť:
668 g

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Dámske/dievčenské

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 7,5 cm
Šírka 44 cm
Výška 41 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  PTD005f
Produktové číslo:  150029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04