Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PopSockets Multi-Surface Mount fosforesk

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PopSockets Multi-Surface Mount fosforesk

Chcete svoj PopSocket prichytiť? Fosforeskujúci Držiak Multi-Surface Mount umožní prichytiť telefón k prístrojovej doske, zrkadlu, na chladničku, stenu alebo nábytok. Pomocou účinného 3M lepidla prichytíte Pop Clip Multi-Surface Mount na ľubovoľný povrch, kde ho potrebujete, a potom už do neho len ľahko zasadíte PopSocket. V prípade zmeny miesta možno ľahko odstrániť vlascom alebo pevnou niťou.



Držiak PopSockets Multi-Surface Mount pevne prichytíte na najrôznejšie povrchy. Výnimočne vhodný je na prichytenie na prístrojovú dosku, kde udrží navigáciu alebo telefón, ktorý ju hravo zastúpi. PopSocket do neho jednoducho vložíte, drží spoľahlivo.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Lepivá vrstva
Prichytenie držiaka Na palubnú dosku, Na sklo
Kód:  POPSOAa87
Produktové číslo:  801371

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02