Obnoviť stránku

PopSocket Dark Green Camo

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PopSocket Dark Green Camo

PopSocket je šikovná vychytávka v podobe univerzálneho držiaka, ktorá v mnohých ohľadoch spríjemní používanie telefónu, tabletu alebo aj čítačky kníh. Obľúbite si ho predovšetkým vďaka šikovnému tvaru a širokej škále využiteľnosti. Jednoducho ho prilepíte na zadný kryt vášho zariadenia a razom poslúži ako praktický držiak pri fotení, sledovaní videí alebo pri čítaní kníh. Ak radi hráte hry, môžete použiť hneď dva naraz a nemusíte sa báť, že vám prístroj vypadne z ruky. V kombinácii s držiakom PopClip ho pokojne pripevníte na prístrojovú dosku vozidla, zrkadlo alebo napríklad chladničku. Vzhľad príjemne doladí tmavozelený Camo motív.


Originálny a praktický

Dajte používaniu mobilného telefónu nový rozmer so štýlovým držiakom a stojanom v jednom. Tablet, telefón alebo čítačku kníh jednoducho vylepšíte a už nikdy sa nebudete chcieť vrátiť ku klasickému držaniu. Vďaka mnohým štýlom týchto výnimočných úchytov môžete prebudiť aj svoju zberateľskú vášeň. Nechajte sa zlákať originálnou cestou, ako ukázať svetu svoj štýl. V elegantnej tmavozelenej farbe.

Kamufláž

Tento PopSocket v originálnej farebnosti a štýle môže byť ozdobou vášho zariadenia.


Kód:  POPSO611
Produktové číslo:  POP 101745

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12