Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Polti VAPORETTO LECOASPIRA FAV20

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polti VAPORETTO LECOASPIRA FAV20

Ak chcete dosiahnuť hygienickú čistotu vo vašom domove a to rýchlo, efektívne a napriek tomu pohodlne, potom je tento viacúčelový vysávač Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 presne pre vás. Polti FAV20 kombinuje výhody vysávača a parného čističa, čo z neho robí výborného pomocníka 2 v 1 na vaše upratovanie. Pomocou bohatej výbavy vyčistíte každý kút vášho domova, vrátane škár medzi dlaždicami alebo vašej kuchynskej varnej dosky, a to iba za pár minút. Parný vysávač FAV20 sa nemusíte obávať používať ako na suché, tak aj mokré povrchy, lebo pojme až 1,8 l tekutín. Tento viacúčelový vysávač vás zbaví aj tých najmenších čiastočiek prachu alebo napr. peľu, takže je účinný aj proti alergiám. Ekologickou silou pary zneškodní až 99,99 % baktérií, plesní a húb.  Hĺbkové čistenie s vysokým tlakom pary 3,5 baru spoľahlivo vyčistí tiež pohovky a matrace,  a takisto sa sila pary postará aj o lesk vašich okien a zrkadiel.


Kľúčové vlastnosti parného vysávača Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

  • Parný vysávač na dôkladné upratovanie a hygienickú čistotou vašej domácnosti
  • Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 kombinuje výhody vysávača a parného čističa
  • 4 úrovne účinnej vodnej filtrácie vysávača Polti
  • Bohaté príslušenstvo na čistenie všetkých typov povrchov
  • Silný tlak pary 3,5 baru – preniká do hĺbky, dezinfikuje a dôkladne vyčistí všetky nečistoty
  • Vysávač Vaporetto Lecoaspira FAV20 vysáva efektívne cez vodný HEPA filter, poradí si so suchými aj mokrými povrchmi
  • Ekologické čistenie bez použitia chemických prostriedkov
  • Jednoduché ovládanie vysávača FAV20 a prehľad na digitálnom displeji
  • Vybavený HEPA filtrom s vysokou účinnosťou H13
  • Zberná nádoba vysávača s objemom 1,8 l
  • Uvedenie parného čističa Vaporetto do prevádzky za 11 minút
  • Indikátor pripravenosti pary
  • Zásobník na vodu s objemom 1,1 l
  • Parný čistič s možnosťou nastavenia 4 stupňov intenzity vodnej pary
  • Vysávač Polti FAV20 s maximálnym príkonom 2 200 W
  • Indikátor nízkej hladiny vody a tlakový spínač
  • Vysávať môžete aj bez pary
  • Vhodný je na podlahy, koberce, okná, škáry a ďalšie
  • Talianska kvalita vysávača Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Efektívna vodná filtrácia

V nádobe s vodou sa pri upratovaní s vysávačom Polti FAV20 vytvára vír, ktorý pomocou odstredivej sily tlačí prach na dno zbernej nádoby, kde ho aj udržuje a zabraňuje mu rozptyľovanie späť do vzduchu. Dokonca dokáže zachytiť aj peľ a pomôže vám tak so sezónnymi alergiami.

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Ekologické a zároveň hygienické čistenie s prevenciou alergií

Nezávislé laboratóriá potvrdili efektívnosť hĺbkového čistenia parného vysávača Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 a dokazujú, že likviduje až 99,99 % baktérií, plesní a húb. Nemusíte používať žiadne škodlivé chemikálie a upratovanie s vysávačom FAV20 je teda zároveň šetrné aj k prírode. Pečať BAF udelená prestížnou britskou inštitúciou the British Allergy Foundation potvrdzuje prevenciu alergických reakcií pri použití parného čističa Vaporetto Lecoaspira FAV20.

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Mokré plochy nie sú problém pre parný čistič FAV20

Ak sa vám doma podarí rozliať akúkoľvek tekutinu – od vody, cez mlieko a džús až po víno – nemusíte namáhať svoje kolená kľačaním pri ručnom utieraní podlahy. Inovatívny parný čistič Vaporetto Lecoaspira FAV20 si poradí s každým mokrým povrchom a jediným prejdením bude vaša podlaha opäť čistá a suchá. Vysávač Polti FAV20 pojme až 1,8 l tekutín. 

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Špeciálne príslušenstvo k vysávaču Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

K vysávaču Vaporetto Lecoaspira FAV20 dostanete tiež bohatú výbavu doplnkového príslušenstva, vďaka ktorému dôkladne vyčistíte s týmto jedinečným pomocníkom naozaj každý kút vášho domova a to všetko pomocou jediného prístroja. Súčasťou je tiež parný sterilizátor s regulačnou komorou a žehlička s vysokotlakovou parou, ktoré využijete na zvýšenie teploty pary až na 180 °C. Pripojiť môžete aj parný mop.

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Parný čistič a vysávač v jednom FAV20 je ideálny pre majiteľov domácich maznáčikov

Ak máte doma zvieracích miláčikov, prístroj Polti FAV20 vám uľahčí upratovanie aj ich všadeprítomnej srsti. So sacím výkonom parný čistič a vysávač v jednom Vaporetto Lecoaspira FAV20 ľahko vysaje zvieracie chlpy a pomocou vodného filtra ich bezpečne zadrží vnútri zbernej nádoby.

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Škáry medzi dlaždicami budú zase čisté

Keď nasadíte na parný vysávač Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 nadstavec parného koncentrátora s malou nylonovou kefou, pohodlne sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta, medzi ktoré patria napr. rohy v kúpeľni, úzke priestory medzi nábytkom a škáry medzi dlaždicami. Para s vysokým tlakom spoľahlivo zbaví vašu domácnosť všetkých baktérií a v kombinácii so sacou silou vysávača Polti si potom môžete byť istí, že je vaša kúpeľňa dokonale vyčistená – a to v priebehu niekoľkých minút.

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Oživte vaše matrace

S vysávačom Vaporetto Lecoaspira FAV20 pohodlne osviežite tiež vaše matrace. Ak ich povrch najskôr vysajete, odstránite tak všetky nečistoty a s následným použitím funkcie pary zlikvidujete všetky zárodky prachových roztočov.  Opätovným vysávaním už potom zlikvidujete všetky mikroorganizmy a aj tie najmenšie čiastočky nečistôt.

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Do kuchyne s multifunkčným vysávačom Polti FAV20

Usadené škvrny a mastnota, kam dovidíte? Aj v kuchyni vám  multifunkčný vysávač Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 pomôže k hygienickej čistote. Po pripevnení parného a sacieho nadstavca odovzdajte všetky starosti so špinou parnej sile a pripravte sa na zázračné výsledky. Para spoľahlivo rozpustí všetky nečistoty a textilný návlek ich zachytí, takže vaša kuchyňa bude zbavená aj nepríjemných zápachov. Parný vysávač Polti FAV20 môžete použiť aj na citlivé povrchy, ako sú varné dosky alebo sklenené dvierka.

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20

Druhý život pre vaše pohovky

Dôkladné vyčistenie vašej pohovky, matracov alebo vankúšov nebolo nikdy jednoduchšie. Pomocou parného a sacieho nadstavca môžete najskôr povrch vysať na hĺbkové zbavenie nečistôt a prachu a po nasadení textilného návleku a aktivácii parnej funkcie necháte parnú silu vyčistiť váš nábytok, aby bol zaručený hygienický výsledok.


Príslušenstvo k parnému vysávaču Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20






Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Mokré čistenie

Vlastnosti

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Sklo

Typ vysávača

Typ vysávača Parný, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na okná, Podlahová
Násada Predlžovacia trubica

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Vodný filter

Príkon

Príkon 2 200 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 33 cm
Výška 49 cm
Hĺbka 32 cm
Hmotnosť 8,3 kg
Kód:  POLPV682
Produktové číslo:  PVEU0081

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09