Obnoviť stránku

Polti VAPORELLA QUICK & SLIDE QS210

56,90 €

Polti VAPORELLA QUICK & SLIDE QS210

Ak hľadáte žehličku s naparovaním, mohla by vám vyhovovať naparovacia žehlička POLTI. Výrobným materiálom žehliacej plochy je keramika. Zaraďuje sa medzi najkvalitnejšie materiály, vďaka ktorému sa žehlička ľahko pohybuje po všetkých typoch tkanín. S príkonom až 2400 W sa veľmi rýchlo zahreje a bude pripravená na prevádzku. Žehlička na oblečenie je vybavená parným výkonom so silou 40 g/min, s ktorým hravo vyžehlíte aj hrubšie látky. Ak sa objavujú pokrčené záhyby na nohaviciach, stačí spustiť funkciu maximálneho parného rázu, ktorý je možné zvýšiť až na 250 g/min. K žehličke patrí aj nádobka na vodu s objemom 350 ml. K pohodlnej manipulácii pri žehlení prispieva 1,9m prívodný kábel. So žehličkou POLTI účinne vyžehlíte každý záhyb na vašom oblečení.

Kľúčové prednosti žehličky Polti VAPORELLA QUICK & SLIDE QS210

  • Naparovacia žehlička na bielizeň POLTI vám uľahčí žehlenie nepekných záhybov na oblečení
  • Jej žehliaca plocha z keramiky sa ľahko pohybuje po všetkých typoch tkanín
  • Príkon s výškou 2400 W žehličku rýchlo pripraví na prácu
  • Parný výkon žehličky je 40 g/min
  • Odolné záhyby zvládne pridaný parný ráz so silou až 250 g/min
  • K dispozícii je tiež nádobka na vodu s objemom 350 ml
  • Dĺžka prívodného kábla žehličky je 1,9 m
  • Systém odvápňovania umožní použiť vodu z kohútika

Funkcie naparovacej žehličky POLTI

Žehlička POLTI je vyhľadávaná pre svoje pridané funkcie. Určite vám príde vhod odvápňovací systém, vďaka ktorému si nemusíte robiť starosti s tvorbou vodného kameňa. Môžete tak používať namiesto destilovanej vody aj vodu z kohútika. Systém Anti-drip vám pomôže pri žehlení tých najjemnejších tkanín pri nižších teplotách, počas ktorých bývajú často žehličky náchylné odkvapkávať vodu na šaty. Žehlička poskytuje funkciu rýchleho nahriatia, takže bude pripravená na prácu v priebehu niekoľkých sekúnd. Dodajte svojmu oblečeniu sviežosť, aj keď visí, vďaka funkcii vertikálneho naparovania. Žehliaca plocha sa pomerne jednoducho umýva vďaka funkcii samočistenia, neuviaznu na nej teda žiadne nečistoty. Niekedy je potrebné nepoddajné záhyby ľahko navlhčiť. Stlačením tlačidla spustíte jemné rozprašovanie a bielizeň tak zvláčnie. Už štandardom žehličky je automatické vypínanie, ktoré je dobré v prípade, že je žehlička dlhšie bez činnosti. Pridané vlastnosti žehličky na oblečenie POLTI vám pomôžu žehlenie o niečo spríjemniť.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie, Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 40 g/min
Parný ráz 250 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Rozmery a objem

Objem nádržky 350 ml
Dĺžka kábla 1,9 m

Farba

Farba Tyrkysová
Kód:  POLZE891
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PLEU0252

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08