Obnoviť stránku

Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Silence Eco Friendly

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polti VAPORELLA FOREVER 14.55 Silence Eco Friendly

Máte doma nakopené oblečenie, bielizeň a horu spodnej bielizne? Pustite sa do neho s úžasnou žehličkou so zabudovaným parným generátorom a žehlenie pre vás už nebude predstavovať nočnú moru. Profesionálna parná žehlička Vaporella Forever Silence Eco Friendly vás prekvapí svojim tichým prevádzkou a zároveň väčšou žehliacej silou. Eco žehlička ušetrí oproti predchádzajúcej rade až 35% energie a 40% vody na všetkých tkaninách, bez ohledu na to, akú funkciu pri žehlení využívate. Výšku teploty a tlak pary si môžete regulovať podľa svojich potrieb, preto aj výsledok vašej práce bude s touto žehličkou bezchybný. Pohodlnosť pri práci vám zaistí protišmyková korková rukoväť.

kľúčové vlastnosti

  • Veľa šikovných funkcií (AUTO-Off, Silence Friendly, Turbo-Steam, ...)
  • Ručné nastavenie teploty a tlaku umožňuje žehlenie podľa vašich predstáv
  • Žehlička sa nahrieva len 3 minúty
  • Zaistený konštantný prúd silné pary

nadštandardné funkcie

Praktická funkcia AUTO-Off vašu žehličku vypne niekoľko minút po tom, čo ju prestanete používať. Preventívne tak bráni potencionálnym nehodám súvisiacim s horúcou žehliacou plochou. AntiCalc systém pre zmenu zabraňuje ukladaniu vodného kameňa a predlžuje životnosť žehličky. Automatický signál vás upozorní, kedy je už nutné bojler vyčistiť. Priehledná nádržka na vodu vás udržuje v obraze, kedy je potrebné vodu doplniť. Žehlička Vaporella je skvelou voľbou medzi profesionálnymi žehličkami. Žehlička disponuje profesionálny žehliacou plochou Aluminium "ACTIVA" a na extrémne odolné záhyby môžete použiť funkciu "Turbo-steam". Touto dokonalú žehličkou urobíte radosť sebe i vašim najbližším.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 050 W
Parný ráz 160 g/min
Materiál žehliacej plochy Nerez

Farba

Farba Biela
Kód:  PLT1001g
Produktové číslo:  PLEU0217
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09