Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Polti UNICO MCV80_TOTAL_CLEAN & TURBO

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
798,90 €

Polti UNICO MCV80_TOTAL_CLEAN & TURBO

Viacúčelový vysávač Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo

Jednoduché a pohodlné upratovanie vášho domova vám zaistí viacúčelový vysávač Polti Unico MCV80. Tento výkonný pomocník nielenže spoľahlivo vysáva, ale zároveň čistí parou a vysúša všetky mokré nečistoty. Dostanete k nemu tiež bohatú výbavu príslušenstva, medzi ktoré patrí turbo kefa a mini turbo kefa, s ktorými efektívne vysajete tiež zvieraciu srsť alebo ľudské vlasy a dostanete sa aj do ťažko prístupných miest. S tromi automatickými programami na prispôsobenie množstva pary a sacieho výkonu dokáže s vysávačom Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo pracovať naozaj každý. Multifunkčný vysávač s päťstupňovou filtráciou vás zbaví aj tých najmenších čiastočiek prachu alebo napr. peľu, takže je účinný aj proti alergiám. Ekologickou silou pary zneškodní až 99,99 % baktérií a ďalších zárodkov. Pri vysávaní vypúšťa vôňu pomocou osviežovača vzduchu Frescoaspira, zabudovaného priamo v HEPA filtri.


Kľúčové vlastnosti viacúčelového vysávača Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo

  • Multifunkčný vysávač na dôkladné upratovanie vašej domácnosti jediným prístrojom
  • Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo dokáže vysávať, čistiť parou a vysúšať
  • Výkon vysávača Unico 2 200 W
  • Nádoba na vodu s objemom 800 ml
  • Bohaté príslušenstvo na čistenie všetkých typov povrchov
  • Silný tlak pary 6 barov – preniká do hĺbky a dôkladne vyčistí všetky nečistoty
  • 5 stupňov filtrácie a HEPA filter s osviežovačom vzduchu
  • Ekologické čistenie bez použitia chemických prostriedkov
  • Dokonale zbaví domácnosť prachu, baktérií, roztočov a alergénov
  • Jednoduché ovládanie vysávača Unico MCV80, manipulácia s ním aj jeho údržba
  • Automatické doplňovanie vody a jednoduché upratovanie s 3 automatickými programami
  • Predĺžená rukoväť šetrí váš chrbát
  • S držiakom na príslušenstvo máte vždy všetko poruke
  • Talianska kvalita vysávača Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo
  • Veľmi tichá prevádzka

MCV80 Total Clean & Turbo

Multifunkčný vysávač Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo

Tento multifunkčný vysávač Polti Unico však nevyužijete len na vysávanie, ale poslúži vám aj ako zdatný parný čistič. Pomocou špičkového vysávača Polti Unico MCV80 tak dosiahnete, že akýkoľvek povrch bude perfektne čistý a bez baktérií. Nie sú potrebné žiadne chemické prípravky, sila parného čistenia je rýchla a efektívna.

MCV80 Total Clean & Turbo

5-fázová filtrácia a HEPA filter v boji proti alergiám

S vysávačom Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo tiež odzbrojíte alergie – vďaka jeho schopnosti zachytiť aj tie najmenšie častice prachu. Dokonca dokáže zachytiť aj peľ a pomôže vám tak so sezónnymi alergiami. Aby sa vám do domácnosti pri vysávaní vracal dokonale čistý vzduch, vysávač Unico to zaistí pomocou HEPA filtra spolu s 5-fázovou filtráciou.

MCV80 Total Clean & Turbo

Ekologické parné čistenie – šetrné a zároveň efektívne

O priebežné generovanie pary, ktorá prispieva k efektívnemu čisteniu, sa vo vysávači Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo stará zabudovaný parný bojler. Vy tak nemusíte užívať žiadne chemické prostriedky na dezinfekciu vášho domova, upratovanie vykonávate úplne šetrne k životnému prostrediu a pritom s výsledkom hygienickej čistoty.

MCV80 Total Clean & Turbo

Všetky povrchy zvládne jedinou kefou

S inovatívnou kefou Multibrush zvládnete s vysávačom Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo všetko, od vysávania cez parné čistenie až po vysúšanie. Pozíciu kefy si nastavíte jediným kliknutím podľa toho, aký povrch sa práve chystáte vyčistiť. Dokonca ani nemusíte používať textilné návleky na čistenie parou, pretože je kefa vybavený jemnými štetinkami, ktoré sú šetrné aj k citlivým povrchom.

MCV80 Total Clean & Turbo

Široká škála príslušenstva k vysávaču Unico MCV80 Total Clean & Turbo

K vysávaču Polti Unico MCV80 dostanete tiež bohatú výbavu doplnkového príslušenstva, vďaka ktorému dôkladne vyčistíte s týmto jedinečným pomocníkom naozaj každý kút vášho domova a to všetko pomocou jediného prístroja.

MCV80 Total Clean & Turbo

Automatické programy aj doplňovanie vody

Dôkladné upratovanie s vysávačom Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo zvládne naozaj každý a to okrem iného vďaka 3 automatickým programom, ktoré výrazne uľahčia vašu prácu. Na výber budete mať z programov, ktoré vám zaistia vyváženú kalibráciu parného alebo sacieho výkonu alebo kombináciu oboch. Vysávač Polti Unico MCV80 je tiež vybavený automatickým dopĺňaním vody, takže pri upratovaní stačí vodu len doliať a ani nemusíte prerušiť činnosť.

MCV80 Total Clean & Turbo

Osviežovač vzduchu v HEPA filtri

Po upratovaní s inovatívnym vysávačom Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo bude váš domov prevoňaný krásnou vôňou. V jeho HEPA filtri je totiž zabudovaný osviežovač vzduchu, ktorý po vložení balíčka Frescoaspira uvoľňuje veľmi príjemnú vôňu počas celého procesu čistenia.

MCV80 Total Clean & Turbo

Predĺžená rukoväť a držiak na príslušenstvo vysávača Unico MCV80

Dajte zbohom nepríjemnému zohýnaniu sa do neprirodzených polôh – s predĺženou rukoväťou vysávača Unico MCV80 Total Clean & Turbo sa budete môcť voľne pohybovať do všetkých strán bez boľavého chrbta. Navyše môžete mať ďalšie príslušenstvo k vysávaču vždy poruke vďaka špeciálnemu držiaku na pripevnenie k rukoväti.

MCV80 Total Clean & Turbo

Talianska kvalita

Viacúčelový vysávač Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo má korene v Taliansku, kde bol navrhnutý aj zostavený. Jeho kvalita je tak zaistená precíznou starostlivosťou a dôkladnou pozornosťou v každom kroku jeho výroby.


Príslušenstvo k viacúčelovému vysávaču Polti Unico MCV80 Total Clean & Turbo






Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Určenie

Typ upratovania Mokré čistenie, Suché čistenie

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Vodný filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 2 200 W

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26 cm
Výška 45 cm
Hĺbka 51 cm
Hmotnosť 10 kg

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Na okná
Kefy Rotačná

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Príkon 2 200 W
Objem nádoby 0,8 l
Tlak pary 6 bar
Prietok pary 85 g/min

Funkcie

Funkcie Detská poistka
Kód:  PLT1082b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PBEU0100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11