Obnoviť stránku

Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polti Unico MCV50 Allergy Multifloor Turbo

Unico, najnovšie unikátny vysávače značky Polti spájajú výhody parného čističa a vákuového vysávača. Vyskúšajte unikátneho pomocníka pre upratovanie vo vašej domácnosti. Nechajte sa prekvapiť silou 4,5 baru, ktorú vysávač čistí povrchy. Vďaka veľkému tlaku pary, čistí skutočne do hĺbky. Už ste unavení neustálym menením kief vysávača? S tým je vďaka firme Polti koniec, oddnes stačí už len jeden kefu. A vôbec nezáleží, či čistíte parou, vysávate, alebo vysúšate povrchy. Vďaka piatim stupňov filtrácie zachytí aj tie najnižšie čiastočky.

0%

    Vysavač Polti

    univerzálny pomocník

    Unico, najnovšie unikátny vysávače značky Polti spájajú výhody parného čističa a vákuového vysávača. Vyskúšajte unikátneho pomocníka pre upratovanie vo vašej domácnosti. Nechajte sa prekvapiť silou 4,5 baru, ktorú vysávač čistí povrchy. Vďaka veľkému tlaku pary, čistí skutočne do hĺbky


    Přednastanevé programy

    Vysávače Unico od spoločnosti Polti obsahuje dva prednastavené programy. Vďaka nim vysávač e perfektne vyčistí ako koberce, tak podlahy a to vrátane kompletného príslušenstva, ako je odstránenie zvieracích chlpov, alebo ľudských vlasov z vašej domácnosti.

    Vysavač Polti

    Vysavač Polti

    perfektné multibrush

    Už ste unavení neustálym menením kief vysávača? S tým je vďaka firme Polti koniec, oddnes stačí už len jeden kefu. A vôbec nezáleží, či čistíte parou, vysávate, alebo vysúšate povrchy. Vďaka piatim stupňov filtrácie zachytí aj tie najnižšie čiastočky.

    Parametre a špecifikácia

    Typ vysávača

    Typ vysávača Bezvreckový

    Výbava a príslušenstvo

    Kefy Rotačná

    Filtre

    Typ filtra HEPA filter

    Rozmery a hmotnosť

    Šírka 26 cm
    Výška 51 cm
    Hĺbka 45 cm
    Hmotnosť 10,5 kg

    Farba

    Farba Biela
    Kód:  PLT1081a
    Produktové číslo:  PBEU0080

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB03