Obnoviť stránku

Polti Sani System BUSINESS, profesionálny parný sanitizér na dezinfekciu miestností a povrchov

Garancia najlepšej ceny
798,90 €

Polti Sani System BUSINESS, profesionálny parný sanitizér na dezinfekciu miestností a povrchov

Parný čistič je tým správnym prostriedkom, ak potrebujete efektívne odstrániť nečistoty z rôznych povrchov. Polti Sani System BUSINESS využíva čistenie pomocou natlakovanej suchej pary, ktoré je navyše mimoriadne šetrné.Na čistenie nevyužíva žiadne škodlivé chemické látky a dokáže odstrániť až 99 % baktérií, nečistôt či vodného kameňa. Polti Sani System BUSINESS, profesionálny parný sanitizér určený na dezinfekciu miestností a povrchov vytvára tlak až 4 bary. Dosahuje prietok pary 110 g/min. Množstvo vypúšťanej pary môžete regulovať pomocou nastaviteľnéhovýstupu pary. Dokonale sa teda prispôsobí čistenému povrchu. Veľkosť nádržky na vodu je 2 l, ľahko tak vyčistíte aj väčšie plochy. Pretože spotrebič využíva vysokú teplotu, čistič disponuje bezpečnostným ventilom.


Kľúčové vlastnosti parného čističa Polti Sani System BUSINESS

  • Polti Sani System BUSINESS, profesionálny parný sanitizér na dezinfekciu miestností a povrchov vytvára tlak až 4 bary
  • Po vyčistení sú miestnosti pripravené ihneď na použitie
  • Regulovateľný prietok pary až 110 g/min
  • Dezinfekciu môžete vykonávať niekoľkokrát za deň
  • Disponuje nádobou na vodu s objemom 2 l
  • Parný čistič Polti Sani System BUSINESS určený na dezinfekciu miestností a povrchov je účinný a šetrný
  • Keď sa para správne nahreje, upozorní vás
  • Na bezpečné čistenie dohliada bezpečnostný ventil
  • Funguje na princípe vysokohorúcej nasýtenej pary, ktorá dosahuje teplotu 180 °C
  • Para je vydávaná vo vzdialenosti 10 cm od čisteného povrchu
  • Súčasťou je prírodný prípravok HPMed
  • Parný čistič Polti vybavený užitočným koncentrátorom

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS perfektne dezinfikuje prostredie

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS funguje na princípe mimoriadne horúcej nasýtenej pary, ktorá dosahuje teplotu 180 °C vytvorená vysokonahrievacou komorou. Vďaka tomu dokáže odstrániť až 99,999 % vírusov, baktérií, hubových organizmov a choroboplodných zárodkov. Ideálny je teda do priestorov, kde môžu byť ľudia vystavení možnej nákaze.Dezinfikuje prostredie tak, aby bolo perfektne čisté.

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS

Všestranné využitie parného čističa Polti Sani System BUSINESS

Pomocou parného čističa Polti Sani System BUSINESS môžete dezinfekciu vykonávať niekoľkokrát za deň. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je skvelý pre menšie priestory či prostredia, ako sú ordinácie, čakárne, penzióny, salóny, školy a mnohé ďalšie priestory. 

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS

Para sa dostane aj do ťažko prístupných miest

Para, ktorá vychádza z čističa Polti Sani System BUSINESS sa dostane naozaj všade. Precízne tak dezinfikuje každý kút. Parný čistič sa skvele hodí aj na dezinfekciu textílie, pretože para je takmer bez tekutých častíc. 

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS bez priameho kontaktu s povrchom

Medzi hlavné prednosti parného čističa Polti Sani System BUSINESS patrí užitočný oddeľovník na výstupovej hubici. Týmto nedochádza k priamemu kontaktu s povrchom. Para je totiž vydávaná vo vzdialenosti 10 cm od čisteného povrchu. 

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS

Dezinfekcia miestností bez čakania

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS je skvelý a rýchly pomocník, pretože po vyčistení sú miestnosti pripravené ihneď na použitie. Nemusíte teda dlho čakať, kým para zaschne. O chvíľu sú miestnosti a povrchy pripravené opäť na použitie, pričom čistič nezanecháva žiadne škvrny. 

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS

Šetrný prírodný prípravok 

Aby ste mohli parný čistič Polti Sani System BUSINESS používať, postačí len voda z kohútika a prírodný prípravok HPMed. Tento prípravok v kombinácii s nasýtenou parou eliminuje všetky zápachy a baktérie, plesne a vírusy. Prípravok je šetrný k životnému prostrediu a môžete ho bezpečne používať v prítomnosti ľudí a zvierat. 

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS

Čistič Polti Sani System BUSINESS vyrobený v Taliansku

Parný čistič Polti Sani System BUSINESS je zárukou úplnej spoľahlivosti a funkčnosti. Navrhnutý a vyrobený je v Taliansku, čo hovorí za všetko! 


Príslušenstvo k parnému čističu Polti Sani System BUSINESS


Súčasťou balenia parného čističa Polti Sani System BUSINESS je 12 fľaštičiek prírodného prípravku Detergent HPMed,  ktorý v kombinácii s parou účinne dezinfikuje a odstraňuje až 99,999 % baktérií, vírusov, choroboplodných zárodkov a plesní. Používať ho môžete v prítomnosti ľudí a zvierat. V balení nájdete aj 15 knôtov.


Špeciálny prípravok Kalstop zabráni tvorbe vodného kameňa. Je vyrobený na čisto prírodnej báze, takže je bezpečný a jeho používaní m nehrozí žiadne riziko. Navyše je biologicky ľahko rozložiteľný a šetrný k životnému prostrediu. V balení parného čističa Polti nájdete 12 ampuliek. Prípravok tiež účinne zlepšuje vytváranie pary.


Parný čistič Polti Sani System BUSINESS je vybavený užitočným koncentrátorom, ktorý nasmeruje prúd horúcej pary presne tam, kam potrebujete.


Čistiace dýzy vyčistíte pomocou špeciálnej čistiacej kefky s mosadznými štetinkami. 


Ľahké nalievanie do bojlera parného čističa Polti Sani System BUSINESS uľahčuje nádoba na vodu. 


Súčasťou balenia je tiež praktický návod, ktorý krok po kroku pomôže s použitím parného čističa Polti Sani System BUSINESS.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, USA

Vlastnosti

Príkon 2 250 W
Objem nádoby 2 l
Tlak pary 4 bar
Prietok pary 110 g/min

Funkcie

Funkcie Bezpečnostný ventil, Kontrolná dióda, Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary
Kód:  POLPC778
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PTEU0303

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02