Obnoviť stránku

Politický globus

Príslušenstvo k tovaru

Politický globus

Ak píšete Ježišovi, nezabudnite pridať globe puzzle tu. Je isté, že táto skvelá hádanka, ktorá sa rovná 180 kusom, zaručí najlepšiu zábavu. Môže sa skladať z menšieho a väčšieho dieťaťa, rodičov, starých rodičov, strýkov, tety a kamarátov. Môže to byť celá rodina. Počas dlhých zimných večerov môže táto zábava vytvoriť nezabudnuteľné chvíle rodinného pohodlia. 

Esteticky veľmi úspešná skladačka je nielen zábavná. Zároveň zvyšuje pozornosť, sústredenie a trpezlivosť , pretože nájsť jednu správnu vec zo všetkých, určite to chce veľa. Deti praktizujú priestorovú orientáciu, fantáziu a zlepšujú jemné motorické zručnosti. Zložená guľa sa môže stať trvalou dekoráciou detskej izby, alebo sa môže rozobrať a použiť na nové skladanie. Budete mať vždy zábavu a skladanie určite vám poskytne lepší pokus.
Puzzle je určený pre chlapcov a dievčatá vo veku 7 rokov a viac . Horná veková hranica je neobmedzená. Puzzle je vyrobený z lepenky.

Kód:  HRAa4912
Produktové číslo:  5900511602432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17