Obnoviť stránku

Police PL13837JSU / 02

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Police PL13837JSU / 02

Značka Police sa behom niekoľkých posledných rokov stala výrazným módnym diktátorom. V súčasnej dobe ponúka širokú paletu výrobkov - okuliare, hodinky, šperky, parfémy a tiež kožené doplnky. Silu značky a jej obľúbenosť reprezentujú hollywoodske celebrity, ktoré boli postupne jej tvárami: Bruce Willis, George Clooney, David Beckham. Posledný - Antonio Banderas dokonale dopĺňa hodnoty značky POLICE - vášeň, sebadôveru a osobné kúzlo .

Posledná kolekcia cieli na zákazníkov, ktorí sa neboja originality a majú radi čerstvý, moderný štýl. Každý model je cenovo dostupný a pritom sa zárukou vysokej kvality a výborného spracovania s dôrazom na detail. Módne pánske hodinky Police Hunter PL13837JSU/02 majú hranatý číselník uložený v oceľovom puzdre, chránený minerálnym sklom. Vodotesné sú do 10 ATM a nevadí im teda sprchovanie, omývanie alebo plávanie. Ručičky sú doplnené dátumovkou a stopkami. Remienok je vyrobený zo silikónu. Hodinky Police obdržíte v originálnej krabičke so záručným listom as návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO4912
Produktové číslo:  4895148628102

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08