Obnoviť stránku

Polaroid Snap ružový

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polaroid Snap ružový

Legendárna instantná fotografia od Polaroidu sa vracia s podporou najnovších technológií. Polaroid Snap je synonymom pre vreckový fotoaparát za dostupnú cenu. Takmer okamžité vyhotovenie snímok spojené s jednoduchým ovládaním znamená, že aj deti a menej zdatní používatelia spontánne zaznamenajú jedinečné chvíle života. Už za pár chvíľ máte v ruke hotovú fotografiu a v pamäti digitálne dáta pre neskoršie prekopírovanie do počítača a zdieľanie sociálnymi platformami internetu.

Inovovaná tradícia

Spoločnosť Polaroid preslávená fotoaparátmi s okamžitým výstupom fotografie (už od roku 1948) teraz pretavila svoje skúsenosti na poli používateľsky prívetivého fotografovania do modelu Polaroid Snap. Minimalistický dizajn bol prepracovaný podľa skúseností užívateľov z celého sveta, avšak zahŕňa aj rokmi osvedčené konštrukčné prvky starších fotoaparátov Polaroid, ako bol napríklad kultový Polaroid Color Spectrum. Nový fotoaparát je dokonalým spojením nostalgickej instantnej fotografie a moderných technológií.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoducho ovládateľný, kompaktný fotoaparát s instantným výstupom fotografie
  • Fotografia 2 × 3 palce vytlačená vo Vašich rukách do minúty
  • Zvládne fotografovať aj počas tlače
  • Fotografie ukladá aj na vloženú pamäťovú kartu pre neskoršie zdieľanie a archiváciu
  • Dlhšie trvajúce deje zachytí 6 snímok počas 10 sekúnd
  • Sadu funkcií (rôzne režimy zachytávania, čierna a biela, vintage)

Doba pokročila

Technológia tlače ZINK Zero Ink nepoužíva žiadny atrament ale farbenie kryštálov teplom pod ochrannou vrstvou. Výsledkom je plnofarebná, vysoko kvalitná tlač s dlhou životnosťou a úplnou odolnosťou proti rozmazaniu. Používateľom ľahko vytlačí fotografie jednoduchým stlačením tlačidla, ale fotografia sa samozrejme tiež ukladá. Fotoaparát je vybavený slotom pre micro SD karty s veľkosťou až 32 GB pre uloženie a následné prenášanie snímok do počítača, cloud služby alebo na sociálnu platformu. Fotografiu veľkosti 2 × 3 palce máte do minúty hotovú, ale na nič nemusíte čakať. Aj keď práve fotoaparát tlačí fotografiu, možno s ním pokojne naďalej fotiť.

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12 cm
Výška 7,5 cm
Hĺbka 2,5 cm
Hmotnosť 500 g

Typ a funkcie

Typ Kompakt

Snímač

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 3,4 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 3,4 mm
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/2,8

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD
Vnútorná pamäť 0 MB (0 GB)
Kód:  PLR006a5
Produktové číslo:  POLSP01PK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18