Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Polaroid NOW čierny

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polaroid NOW čierny

instantný fotoaparát Polaroid NOW

Instantný fotoaparát Polaroid NOW čierny

Svoje najkrajšie okamihy v živote teraz môžete zachytiť s novým modelom instantného fotoaparátu Polaroid NOW v čiernej farbe. Vďaka jemnejším krivkám sa fotoaparát ľahko drží, je lepšie ovládateľný a poteší štýlovým farebným vyhotovením. Jednoduché robenie snímok zariadi automatické ostrenie od 60 cm, ktoré odvedie prácu za vás. Polaroid NOW ponúka navyše funkciu dvojitej expozície a výkonného blesku. Optické šošovky sú vybavené antireflexnou povrchovou úpravou a vďaka časovači nebude na snímke nikto chýbať. S čiernym fotoaparátom Polaroid NOW môžete vyraziť na cesty, pretože vstavaná batéria zvládne až 120 snímok. Potom ho stačí nabiť cez micro USB port.


Kľúčové vlastnosti instantného fotoaparátu Polaroid NOW čierny

  • Nový Polaroid NOW zachytí všetky vaše životné udalosti
  • Polaroidové snímky vytvárate s pomerom strán 2:3
  • Objektív s automatickým zaostrovaním uľahčuje ovládanie
  • Presné ostrenie funguje už od vzdialenosti 0,6 metra
  • Výdrž batérie až 120 snímok
  • Jednoduché dobíjanie čierneho fotoaparátu Polaroid NOW pomocou micro USB portu
  • Blesk vyhodnocuje aktuálne svetelné podmienky
  • Antireflexná povrchová úprava optických šošoviek
  • Polaroid NOW je vybavený funkciou vytvorenie dvojitej expozície
  • Vo výbave má Polaroid tiež časovač, vďaka ktorému bude na snímke celá partia či rodina
  • Je kompatibilný s obľúbenými filmami 600 i i-Type
  • Čierne vyhotovenie s jemnými krivkami pôsobí moderne a štýlovo, navyše sa dobre drží


Zhotovovať snímky s čiernym fotoaparátom Polaroid NOW je teraz veľmi pohodlné

Nový Polaroid NOW čierny je od predchádzajúceho modelu ako vzhľadovo odlišný, tak nesie aj veľa nových funkcií. Čo sa jeho vzhľadu týka, bol upravený tak, aby sa lepšie držal a ešte ľahšie používal. Ostré krivky boli nahradené jemnými a ladnými tvarmi, vďaka ktorým je radosť čierny Polaroid NOW držať v rukách a fotografovať ním. Pracovať s ním je teraz ešte pohodlnejšie, pretože všetky potrebné tlačidlá sú akurát po ruke. Navyše si môžete vybrať z mnohých veselých farebných vyhotovení.

Polaroid NOW ostrí za vás

Instantný fotoaparát Polaroid NOW bol vybavený novým objektívom, vďaka ktorému sa tiež zväčšila hĺbka ostrenia. Teraz vytvoríte ostrý záber už vo vzdialenosti 60 cm od subjektu. Navyše sa nemusíte o nič starať, systém ostrenia je plne automatizovaný a čierny fotoaparát Polaroid NOW sám vyhodnotí, či má ostriť na blízko či do diaľky. Takto sa sami budete môcť akofotografisústrediť len na daný, jedinečný okamih.

Mnoho funkcií, s ktorými sa nebudete nudiť

Všetky vaše dôležité životné udalosti budete mať okamžite zachytené vďaka instantnému fotoaparátu Polaroid NOW. Na fotografie z vášho života s pomerom strán 2:3 sa budete môcť pozrieť takmer okamžite po ich vyfotení. Jednou z hlavných noviniek fotoaparátu je funkcia dvojitej expozície, teda prekrytie dvoch snímok na jednom papieri, s čím sa dá donekonečna kúzliť a hrať. S časovačom, ktorý má Polaroid NOW tiež vo výbave, už na spomienkových snímkach nebude chýbať žiadny člen rodiny.

Inteligentný blesk a dlhá výdrž batérie

Polaroid NOW dostal do výbavy tiež presný blesk, ktorý sám vyhodnotí svetelné podmienky. Získate tak perfektné výsledky aj za horšieho svetla, dokonca aj v prípade, keď blesk nebude použitý. Čierny Polaroid NOW je vybavený batériou s dlhou výdržou, takže nech ho vezmete na akékoľvek dobrodružstvo so sebou, budete schopní nafotiť až 120 snímkov. Potom Polaroid NOW nabijete jednoducho cez micro USB kábel.


Ako používať Polaroid NOW


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 11,22 cm
Výška 9,4 cm
Hĺbka 15,02 cm
Hmotnosť 0,43 kg

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Instantná
Vlastnosti Vstavaný blesk
Stabilizácia obrazu Bez stabilizácie

Snímač

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty Bez pamäťovej karty

Batéria

Označenie akumulátora Li-Ion
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 120 snímok

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie Micro USB

Rozmery tlačenej fotografie

Šírka 79 mm
Výška 79 mm
Kód:  PLR102a2
Produktové číslo:  9028

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19