Obnoviť stránku

Polaroid náplne pre 3D pero

4,9 19 hodnotení

Polaroid náplne pre 3D pero

Balenie tlačových strún pre 3D pero Play od značky Polaroid. V balení je obsiahnuté 20 ks strún najrôznejších farieb a zadarmo navyše v struny Deluxe Silk. Každá struna má dĺžku 5 m, priemer 1,75 mm a je vyrobená z PLA polyméru. Materiál PLA je ekologický a biologicky rozložiteľný vďaka výrobe zo škrobov, teda už viac nezaťažuje našu planétu. Farby obsiahnuté v balení sú biela, žltá, červená, oranžová, ružová, zelená, tmavo zelená, modrá, tmavo modrá, fialová, čokoládovo hnedá, sivá, čierna, priehľadná, strieborná, zlatá, 4 špeciálne fluorescenčné a žiarivé farby – červená, zelená, žltá a modrá + 2 struny Deluxe Silk v modrej s striebornej farbe.

Hlavné prednosti tlačových strún Polaroid

  • 22 druhov najrôznejších farieb tlačových strún
  • Z toho 4 fluorescenčné tlačové struny a 2 Deluxe Silk struny značky Polaroid
  • Celková dĺžka strún 110 m
  • Struny Polaroid sú ideálne na použitie až do teploty 220 °C
  • Tlačové struny vyrobené z ekologického a kompostovateľného polyméru, ktorý nezaťažuje prírodu

Kreslenie v priestore

Struny vhodné pre 3D pero Polaroid Play, ktoré umožňuje kreatívne stavanie materiálu ako do priestoru, tak aj na rovnú plochu. Na tvorenie vám stačí len 3D pero a tieto náplne, ktoré svojou farebnosťou ku kreativite priamo nabádajú. Balenie obsahuje 22× 5 metrov rôznofarebných strún vyrobených z polyméru, ktorý je zdraviu neškodný a vhodný na ekologickú likvidáciu.

Hmotnosť:
22× 15 g

Dĺžka:
22 × 5 m

Priemer:
1,75 mm




Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál PLA

Rozmery

Priemer struny 1,75 mm
Tolerancia v priemere 0,05 mm

Vlastnosti

Max. teplota trysky 220 °C

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 22 ks
Kód:  DF525pom2
Produktové číslo:  3D-FL-PL-2503-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14