Obnoviť stránku

Polaroid - 3 D Pero CandyPlay

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polaroid - 3 D Pero CandyPlay

Polaroid - 3 D pero Candy Play je ideálne pre malých aj veľkých tvorcov dobrôt. S perom je možné zdobiť torty, vytvárať lízanky a mnoho ďalších maškŕt. Náplne sú certifikované FDA, takže ich môžete úplne bezpečne konzumovať. Polaroid Candy Play má na výber šesť prírodných príchutí – jablko, jahoda, pomaranč či Coca Cola a ďalšie. Na nabíjanie disponuje pero Polaroid USB-C konektorom. 3 D pero Polaroid Candy Play sa honosí elegantným a ergonomickým vyhotovením, čo vám uľahčí jeho používanie. Tlačidlo Štart je umiestnené na hornom paneli 3 D pera, takže praváci aj ľaváci môžu uchopiť pero Polaroid celkom prirodzene.


Kľúčové vlastnosti 3 D pera Polaroid Candy Play

  • 3 D pero Polaroid umožňuje vytvárať lízanky, bonbóny alebo zdobiť torty a iné dezerty
  • Certifikácia náplní FDA – ide o potravinárske náplne
  • Balenie obsahuje príchute - jablko, jahoda, pomaranč, Coca Cola, citrón a hroznové víno
  • Prírodné príchute bez cukru (sugar free)
  • 3 D pero Polaroid je možné nabíjať iba nabíjačkou DC 5 V/2 A
  • Na inšpiráciu budete mať k dispozícii šablóny pre začiatočníkov alebo vzory pre pokročilejších modelárov a cukrárov (na stiahnutie tu)
  • Ideálne pre pravákov aj ľavákov
  • 3 D pero Polaroid je kompatibilné iba s náplňami Polaroid Candy Cartridges

Vytvárajte neodolateľné 3 D modely so špeciálnou šablónou

Ak práve nevynikáte talentom na kreslenie a kreatívne činnosti, nezúfajte! 3 D pero Polaroid Candy Play má k dispozícii špeciálne šablóny, ktoré si môžete stiahnuť na stránkach výrobcu (tu). Veľmi jednoducho tak šablónu využijete ako klasickú maľovanku. S 3 D perom Candy Play dokážete vytvoriť 3 D model, ktorý je možné dokonca ochutnať. Jednotlivé kúsky navyše môžete spojiť. Ak však patríte medzi kreatívnych nadšencov, popustite uzdu svojej fantázii a vytvorte si neodolateľné 3 D modely na každú príležitosť. 

3 D pero Polaroid Candy Play využíva šesť prírodných príchutí

3 D pero Polaroid Candy Play obsahuje v balení šesť prírodných príchutí, ktoré dodajú vášmu modelu ten správny štýl a chuť. Potravinárske náplne majú certifikáciu FDA a navyše neobsahujú cukor. Balenie obsahuje príchute jablko, jahoda, pomaranč, Coca Cola, citrón a hroznové víno. Príchute môžete ľubovoľne kombinovať a vytvoriť si tak obrovskú škálu jedlých modelov. Farby náplní sú skvelé na ozdobenie cukroviniek či ako cukríky pre vaše deti.

Jednoduché a rýchle čistenie pera Polaroid 3D Candy Play

Výhodou 3 D pera Polaroid je jednoduché a rýchle čistenie. 3 D pero jednoducho rozoberiete a vyberiete časti, ktoré prichádzajú do styku s náplňou. Tieto časti stačí vložiť do hrnčeka a zaliať vriacou vodou. Po niekoľkých minútach sa rozpustia zvyšky náplne a pero je pripravené na ďalšie použitie.

3 D pero Candy Play je ideálne pre ľavákov aj pravákov

Polaroid - 3 D pero Candy Play je vhodné pre pravákov aj ľavákov, takže manipulácia s perom je úplná hračka. Veľmi ľahko tak vytvoríte akékoľvek obrazce či modely presne podľa vašich predstáv. Potešte svojich blízkych a vytvorte im prekvapenie v podobe jedlého želania, cukríka či lízanky. 3 D pero je kompatibilné iba s náplňami Polaroid Candy Cartridges.

Obsah balenia 3 D pera:

  • 1× Polaroid Candy Play, 3 D pero a držiak
  • 1× 1,5 m USB-A – USB-C kábel*
  • 6× 3 g náplň s príchuťou: 1× jahoda, 1× jablko, 1× citrón, 1× cola, 1× hroznové víno, 1× pomaranč 
  • 1× návod a rýchly sprievodca nastavením

* Pre správne napájanie 3 D pera Polaroid je nutné použiť USB zdroj s výstupom DC 5 V/2 A (nie je súčasťou balenia)



Parametre a špecifikácia

Výbava

Príslušenstvo Návod na sprievodcu nastavením
Kód:  DF525pol3
Produktové číslo:  3D-FP-PL-2004-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11