Obnoviť stránku

Polar LOOP 2 - ružový

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polar LOOP 2 - ružový

Náramok? Kdeže! Perfektný športtester od fínskej spoločnosti Polar, ktorý ako náramok vyzerá, ale ponúka oveľa viac, ako sa zdá. Sníma vaše aktivity počas celého dňa a určite si tak nájde priaznivcov medzi turistami, bežcami či inak aktívnymi ľuďmi, nehovoriac o tom, že je vodotesný a nie je problém si ho vziať so sebou do sprchy alebo do bazéna. Práve jeho vyhotovenie a štýlový vzhľad ho robí atraktívnym, takže sa nemusíte hanbiť nosiť ho ani v práci.

V jednoduchosti je sila

Druhá generácia náramku LOOP 2 v podstate predstavuje veľmi jednoduché zariadenie, ktoré na zobrazenie dát nepotrebuje ani displej. Na prednej strane je umiestnených 85 LED diód, ktoré bohato stačia na odovzdanie informácií pri cvičení. Navyše táto nová verzia teraz podporuje notifikácie z vášho telefónu, takže vás môže informovať o prichádzajúcich hovoroch, SMS alebo udalostiach v kalendári.

Čo všetko ponúka

Náramok podporuje niekoľko fitness funkcií, ako je napríklad prejdená vzdialenosť, počet krokov, spálené kalórie, ale to nie je všetko. Monitoruje vás aj počas spánku, a keď si nastavíte budenie, začne zariadenie jemne vibrovať a dá vám vedieť, že je čas na vstávanie. A aby toho nebolo málo, dokáže vás aj zdvihnúť zo stoličky, keď po 55 minútach sedenia sa opäť ozve, aby ste k svojej činnosti pridali nejakú tú aktivitu. Pokiaľ s náramkom skombinujete kompatibilný snímač tepovej frekvencie Polar H7, zaistíte si ešte lepší a efektívnejší tréning, ktorý budete mať pod dohľadom spolu s tepovou frekvenciou. Vďaka správnej intenzite tak dosiahnete lepší výkon a výsledky sa tak dostavia oveľa rýchlejšie.

Ako to vlastne funguje?

Jednoducho! Všetky dáta, ktoré náramok zaznamená, sa ukladajú do vášho telefónu. Ten sa ľahko synchronizuje pomocou bezdrôtového rozhrania bluetooth 4.0 a v spolupráci s aplikáciou Polar Flow si môžete prezerať uložené dáta. Celý tento zázrak napája dobíjacia Li-Pol batéria s kapacitou 38 mAh a podľa výrobcu ho udrží nabitý až 8 dní.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový športtester
  • Vodotesný
  • Niekoľko monitorovacích aktivít
  • Rôzne notifikácie z telefónu (iba telefóny s iOS)
  • Jednoduchá synchronizácia s inteligentným telefónom
  • Napájanie pomocou Li-Pol batérie
  • Príjemný flexibilný materiál
  • Nízka hmotnosť

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Displej

Tvar ciferníka Hranatý

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 21 mm
Materiál puzdra Plast
Hmotnosť 27 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Funkcie

Športové aktivity Fitness, Chôdza
Funkcia merania športu Krokomer
Smart funkcie Budík, Kalendár, Stopky

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 60 h (2,5 d)
Bežná výdrž batérie 72 h (3 d)
Kód:  KHO7472
Produktové číslo:  725882022871

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17