Obnoviť stránku

Polar Ignite 3 staroružové

4,5 2 hodnotení
327,90 €

Polar Ignite 3 staroružové

Dizajnové smart hodinky Polar Ignite 3 budú skvelým parťákom po celý deň

Smart hodinky Polar Ignite 3 sa stanú vašim spoločníkom naprieč celým dňom. Už na prvý pohľad vás zaujmú elegantným spracovaním so zaobleným AMOLED displejom, ktorý chráni sklíčko Gorilla Glass 3.0. V noci vedia hodinky merať váš spánok a s pomocou budíka si nastavíte čas, kedy sa budete chcieť prebudiť. Na meranie tepu využívajú inteligentné hodinky optický senzor Polar Precision Prime. Hodinky Polar Ignite 3 zobrazia prichádzajúce notifikácie z vášho telefónu po spárovaní pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.1. Dámske smart hodinky disponujú integrovanou GPS, Galileo, QZSS& GLONASS, takže získate vždy presné informácie o vzdialenosti napríklad pri behu. Batéria s kapacitou 215 mAh udrží dotykové hodinky Polar Ignite 3 v chode so zapnutou GPS až 30 hodín.

Dámske smart hodinky Polar Ignite 3, staroružové – kľúčové vlastnosti 

  • Smart hodinky majú skvele čitateľný AMOLED displej s veľkosťou 1,28" a rozlíšením 416 × 416 px
  • Dotykový displej kryje ochranné sklo Gorilla Glass 3.0
  • Hodinky vážia iba 35 gramov aj s remienkom
  • Dámske inteligentné hodinky Polar Ignite 3 snímajú tepovú frekvenciu, mieru stresu aj dĺžku a kvalitu spánku
  • Presné meranie námahy pri vašich aktivitách vďaka technológii Precision Prime
  • K dispozícii budete mať viac ako 150 športových aktivít
  • Zabudovaná GPS s podporou GPS, Glonass, Galileo a BeiDou
  • Prepojenie so smartfónom pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.1
  • Batéria s kapacitou 215 mAh
  • Vymeniteľné remienky

Inteligentné hodinky budú nepretržite monitorovať vašu aktivitu

S inteligentnými hodinkami Polar Ignite 3 na zápästí získate neustály prehľad o svojej aktivite a zdraví. K dispozícii budete mať viac ako 150 obľúbených športových aktivít, ktoré si môžete zmerať. Pokiaľ budete dlhší čas neaktívny, smart hodinky Polar Ignite 3 sa vám samy pripomenú, aby ste vstali a pretiahli sa, alebo sa prešli. Cieľ dennej aktivity sa zobrazuje v podobe kruhu, ktorý sa postupne napĺňa, kým nedosiahne 100 %. Spoločnosť Polar vám tiež pripravila smart cvičenia FitSpark, ktoré vám navrhnú cvičenie prispôsobené pre vašu kondíciu aj pripravenosť.

Dotykové hodinky Polar Ignite 3 majú skvele čitateľný AMOLED displej

Pokochajte sa pohľadom na AMOLED displej s vysokým rozlíšením, ktorý vás oslní ostrejšími a živými farbami. Displej dotykových hodiniek Polar Ignite 3 má 1,28“ uhlopriečku a rozlíšenie 416 × 416 px. Dotykový displej chráni sklo Gorilla Glass 3.0.

Smart hodinky merajú dĺžku a kvalitu spánku aj mieru vašej regenerácie

Vyspali ste sa dobre? Smart hodinky Polar Ignite 3 vám zobrazia detailne všetky potrebné hodnoty – dĺžku, fázu spánku a mieru regenerácie. Funkcia Nightly Recharge meria mieru regenerácie vášho tela v priebehu noci a pomôže vám robiť optimálne rozhodnutie na dosiahnutie svojich fyzických aj kondičných cieľov. Stav Nightly Recharge pozostáva z dvoch faktorov: kvalite spánku a na tom, ako sa váš autonómny nervový systém upokojil počas prvých hodín spánku (kvalita ANS). Funkcia SleepWise vám zase dodá informácie o dennej bdelosti.

Precízne meranie zdravotných funkcií vďaka technológii Precision Prime

Dámske smart hodinky Polar Ignite 3 sú vybavené 10 LED diódami s rôznymi vlnovými dĺžkami pre zaistenie presnejšieho merania tepovej frekvencie. V dotykových hodinkách Polar Ignite 3 budete mať k dispozícii funkciu Serene, ktorá vám pomôže sa upokojiť prostredníctvom dychového cvičenia.

Smart dámske hodinky Polar Ignite 3 s vami udržia tempo

Zabudovaná Li-Pol batéria s kapacitou 215 mAh udrží smart dámske hodinky v chode až 30 hodín pri intenzívnom tréningu s meraním tepovej frekvencie a úplným sledovaním GPS. V úspornom tréningovom režime vydržia inteligentné hodinky Polar Ignite 3 až 100 hodín, v režime hodiniek dokonca 5 dní.

Dotykové hodinky majú svižný procesor a presnú GPS

Dotykové hodinky Polar Ignite 3 disponujú rýchlym a výkonným procesorom pre plynulejšiu a pohodlnejšiu interakciu. Užívateľské rozhranie je vďaka tomu oveľa prívetivejšie. O presné určenie údajov o polohe sa stará dvojfázová GPS, ktorá poskytne presné informácie s menším rušením aj pri horšom počasí alebo medzi vysokými budovami.

Inteligentné dámske hodinky Polar Ignite 3 ponúknu elegantný dizajn a vymeniteľné remienky 

Inteligentné dámske hodinky Polar Ignite 3 sú k dispozícii vo viacerých pútavých farebných variantoch, ku ktorým je k dispozícii široká škála vymeniteľných remienkov. Ľahko si smart hodinky prispôsobíte svojmu štýlu alebo aktuálnej príležitosti.

Aplikácia Polar Flow

Nie sú to iba smart hodinky Polar Ignite 3, ktoré vám pomôžu plniť vaše ciele, ale aj sprievodná aplikácia Polar Flow. Nastavte si svoje ciele, vytvorte cvičebný plán a sledujte svoj pokrok vďaka automatickej synchronizácii údajov. Smartwatch Polar Ignite 3 sú kompatibilné aj s ďalšími partnermi a fitness aplikáciami.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Dámske
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,28 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 43 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Ružová
Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 35 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Inteligentné budenie, Dychové cvičenia, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Ružová
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 12 cm
Max. obvod zápästia 21 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 120 h (5 d)
Bežná výdrž batérie 100 h (4,17 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel, Remienok navyše

Značka/model

Značka Polar
Kód:  WEApol02b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  900106238

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07