Obnoviť stránku

Polar A370 rubínový veľ. S

Polar A370 rubínový veľ. S

Polar A370 je fitness náramok, ktorý zaručene nezložíte z ruky. Ponúka mnoho užitočných funkcií, ktoré pracujú takmer stále. Samozrejme, nechýba v nich ani funkcia klasických hodiniek. Ocení ho takmer každý športovec, pretože sa dá využiť skoro pri každom športe. Samotný náramok je vyrobený z mäkkého, no odolného silikónu v rubínovej farbe a zapínanie je z ušľachtilej ocele. Čistý vzhľad podtrhuje dotykový farebný TFT displej s uhlopriečkou zhruba jedného palca. Vnútri tohto tela s moderným dizajnom sa ukrýva množstvo inteligentných funkcií, ako napríklad meranie tepu či analýza spánku. Hodinky sú vodoodolné do hĺbky 30 metrov, a preto sú vhodné aj pre plavcov. Navyše sa dajú prepojiť cez Bluetooth so smartfónom, vďaka čomu si môžete čítať notifikácie priamo na nich. Veľkosť: S.

Kľúčové vlastnosti Polar A370 Rubínový

  • Inteligentný náramok Polar A370 zaujme moderným dizajnom a kvalitným dotykovým displejom
  • Je vodoodolný do 30 m, teda vhodný pre plavcov
  • Je možné ho využiť pri vykonávaní viac ako 100 rôznych športov
  • Jeho inteligentné funkcie pracujú neustále a vy tak máte nad všetkým plný prehľad
  • Dokáže vypočítať počet spálených kalórií alebo analyzovať váš spánok
  • Je kompatibilný so smartfónmi s operačným systémom Android a iOS

Vo dne aj v noci

Jednou z už spomínaných funkcií je meranie srdcového tepu. Náramok sleduje vašu tepovú frekvenciu 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Kombináciou merania vašich aktivít a srdcového tepu tak poskytuje rozvinutejší pohľad na váš každodenný život. Hodinky následne dokážu vytvoriť časovú os a na nej zaznamenať, kedy vo vašom dni bola fyzická aktivita najvyššia. Naopak v noci, keď spíte, iste oceníte režim monitorovania spánku. Náramok vie sledovať spánok a vyvodiť spätnú väzbu o jeho dĺžke a kvalite. Môže vás tak ľahko naučiť, ako spať lepšie a byť ďalšie ráno fit.

Pre lepší životný štýl

Náramok sa môže pýšiť sprievodcom aktivít, ktorý monitoruje vaše aktivity v jednom dni a ponúkne vám, čo by ste ešte mohli vykonať. Poskytne vám aj výpis telesných aktivít, ktorý je možné využiť k spätnej väzbe. Nenechá vás ani len tak sedieť na mieste – pri dlhom sedení sa spustí jemný vibračný alarm, ktorý povzbudí k inej aktivite. Vďaka GPS z pripojeného smartfónu zistíte vašu rýchlosť, zdolanú vzdialenosť a trasu, ktorú ste ubehli alebo prešli. Táto funkcia funguje aj vo vnútri budov a je podporená akcelerometrom, ktorý je využitý na odhad rýchlosti behu.

PolarFlow

Zaujme aj svojím internetovým servisom PolarFlow, kde zadáte svoje informácie a tým odomknete ďalšie užitočné funkcie. Patrí medzi ne založenie vlastného športového profilu, ktorý si ušijete na mieru a následne môžete vykonávať jeho správu a analýzu. V službe PolarFlow je tiež možné založiť si vlastný tréningový plán podľa svojich obľúbených aktivít alebo sa dajú zobraziť aktívne a neaktívne doby vo vašom dni vrátane spánku. Ďalej nechýba online tréningový denník, prehľady vašich aktivít, možnosť podeliť sa s informáciami na Facebooku či Twitteri alebo prepojenie s inými fitness aplikáciami.

Kompatibilita s mobilným telefónom

Po pripojení náramku k mobilnému telefónu s operačným systémom Android 4.3 a vyšším alebo iOS 7 a vyšším s podporou Bluetooth 5.0 získate rozšírený prístup k svojmu telefónu. Ponúka tak možnosť zavibrovania a zobrazenia nových e-mailov, SMS správ, upozornení zo sociálnych sietí alebo na prichádzajúce hovory.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Typ displeja IPS
Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 23,5 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 32 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Turečtina, Ruština, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Čínština, Indonézština, Japončina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 96 h (4 d)
Bežná výdrž batérie 24 h (1 d)
Kapacita úložiska 0 GB
Kód:  SPTPol015
Produktové číslo:  725882047041
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18