Obnoviť stránku

Polar A360 Blue - M

Polar A360 Blue - M

Zamerané na športovcov

Polar A360 je prvý produkt od spoločnosti Polar na monitorovanie srdcového tepu na zápästí. Ponúka sledovanie vašej činnosti a podrobné informácie o tréningoch v jedinom zariadení 24/7. Zavibruje pri každom zaslanie informácií o prichádzajúcich hovoroch, správach, upozornenia kalendára a upozornenia zo sociálnych sietí, ale tiež poskytne jemné pripomenutie, keď ste sa už dlho nepohli. Je vybavený farebným dotykovým displejom, dvojtýždňový životnosťou batérie a výmennými silikónovými náramky v rôznych farbách a veľkostiach.


Jednoducho presný

Sledovanie tepovej frekvencie je teraz oveľa jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Stačí utiahnuť náramok, zapnúť tréningovú funkciu a vyraziť. Okamžite a bez námahy tak môžete sledovať svoju tepovú frekvenciu - či už beháte, cvičíte v posilňovni alebo idete na bicykli do práce.

Perfektný tréningový spoločník

Polar A360 vás spoľahlivo navedie a udrží v tej správnej zóne tepovej frekvencie k dosiahnutej Vašich tréningových cieľov. Sledujte podrobnosti o tréningu priamo z Vášho zápästia.


Všetko, čo potrebujete na sledovanie Vašej aktivity 24/7

Fitness monitor Polar A360 sleduje Vašu každodennú činnosť, tréningy, kroky, kalórie a dokonca aj spánok. Funkcia Sprievodca aktivitami Vám následné dodáva motiváciu k dosiahnutiu denných cieľov.

Začnite sviežo každý deň

Sledujte všetko, čo potrebujete vedieť o Vašej každodennej činnosti. Či už je to sledovanie kvality spánku, ušlé kroky, vzdialenosť, spálené kalórie alebo akékoľvek ďalšie aktivity. Môžete kontrolovať svoj ??denný cieľ a získať praktické rady, ak na jeho dosiahnutie budete potrebovať pomôcť. Polar A360 dokonca zavibruje, aby Vás upozornil, ak ste dlhšiu dobu neaktívne. Všetky podrobnosti o Vašej činnosti a prínosoch pre Vaše zdravie nájdete v aplikácii Polar Flow.


Zostaňte v spojení s Polar smart notifikáciami

Nenechajte si nič ujsť. Fitness monitor Polar A360 Vás pomocou vibrácií upozorní na prichádzajúce hovory, správy, aktualizácie zo sociálnych médií a upomienky z kalendára.

Zaručené výsledky

Polar A360 je fitness monitor, ktorý vie viac. Spoločne s funkciou Polar Smart Coaching tak môžete zhodnotiť každodenné zlepšenie fyzickej kondície, plánovať Vaše individuálne tréningy, cvičiť v správnej intenzite a získať okamžitú spätnú väzbu. Polar A360 je navrhnutý pre maximálny pôžitok a motiváciu.


Nenechajte si nič ujsť

S Polar A360 sa môžete rozhodnúť, či chcete byť stále na príjme a dostávať upozornenia priamo na zápästie. V tréningovom režime si môžete zvoliť, či chcete hovor prijať alebo nie. Aj ostatné upozornenia vrátane správ, udalostí z kalendára a aktivít zo sociálnych medií tak môžete sledovať priamo na Vašom zápästí.

Technický vnútri, štýlový navonok

Polar A360 je fitness monitor s elegantným, minimalistickým dizajnom, ktorý kombinuje módu a funkčnosť. Všetky informácie môžete sledovať na farebnom dotykovom displeji. Na výber máte z mnohých farebných variantov pohodlných silikónových a na dotyk príjemných remienkov s bezpečnostnou sponou. K dispozícii v troch veľkostiach.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS iOS

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness
Funkcia merania športu Tepová frekvencia
Kód:  KHO8257
Produktové číslo:  725882028361

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08