Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pokémon Y - Nintendo 3DS

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pokémon Y - Nintendo 3DS


Legendárni Pokemoni prichádzajú na handheldovú konzolu Nintenda už vo svojej šiestej generácii. Zarytí fanúšikovia si už dlhšiu dobu brúsili zuby na pokračovanie, ktoré vďaka novým prvkom a sviežemu nádychu posunie sériu až na samotný vrchol hernej zábavy. Najväčšiu zmenu zbadáte hneď po spustení, konečne plnú 3D grafiku si budete vychutnávať plnými dúškami.
Prvky rýdzeho RPG žánru sa nedajú zaprieť a hneď na začiatku si vyberiete jedného z troch objavených Pokémonov - trávového, ohnivého alebo vodného. Každý z nich má špeciálne zručnosti, ktoré postupne navyšuje v ďalších bojoch a celkovo sa výrazne rozvíja. V novom regióne zvanom Kalos, ktorý sa nápadne podobá Francúzsku, zažijete veľa dobrodružstiev a vydáte sa aj na prieskum veľkomesta Lumiose. Rozhodne prehľadajte každé zákutie, nikdy totiž neviete, či práve tam nečaká na svoje objavenie ďalšia dôležitá postava.
Pre množstvo hráčov sa hlavná zábava ukrýva v úchvatnom multiplayeri. Tu si ešte viac užijete tie správne vyhecované súboje medzi postavičkami. Tvorcovia nezabudli ani na vzájomnú interakciu s ďalšími hráčmi. Stačí párkrát ťuknúť na spodnú obrazovku a už si môžete meniť Pokemonov prakticky s kýmkoľvek na svete. Iba výmenou s iným hráčom získate hlavné legendy z Pokemon X.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma 2DS/3DS – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Pokémon

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo 3DS/2DS
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MU022wy
Produktové číslo:  045496524326
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08