Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Archív - Pokémon


Fantazijné bytosti, ktoré dobývajú svet

Globálny fenomén Pokémon, ktorý bol prvýkrát predstavený v Japonsku v roku 1996, sa rozrástol z pôvodných dvoch titulov hier pre Game Boy™️ na jednu z najpopulárnejších a najúspešnejších zábavných značiek na svete, zahŕňajúcu videohry, mobilné aplikácie, kartovú hru „Pokémon Trading Card Game“, animované seriály a filmy, turnaje „Play! Pokémon“ a licenčné produkty.

Pokémon, fenomén, ktorý vzišiel zo sveta videohier, sa stal nielen jedným z najpopulárnejších médií, ale aj rozsiahlym svetom zberateľov, hráčov a fanúšikov. Poďte sa s nami pozrieť, aké Pokémon hračky a produkty vám alebo vašim deťom môžu urobiť radosť.

Spresniť parametre
275 položiek
Farming Simulator 22 - klíčenka - Darček
Farming Simulator 22 - klíčenka
5
Predaj skončil
Darček

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08