Obnoviť stránku

POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

POINT OF VIEW 7" Mobii 731 Navigation

Multimediálny tablet POINT OF VIEW s veľkosťou displeja 7 "ponúka množstvo zaujímavých funkcií a bezpochyby sa stane skvelým spoločníkom pri práci aj vo voľnom čase. Je ideálny pre použitie na cestách, kde poslúži prehrávaním HD videa, zvládne 3D hry a veľmi rýchlo spracuje aj náročné internetové stránky. Všetky ovládanie prebieha cez kapacitný dotykový displej LCD v rozlíšení 800 x 480 bodov, Kde je možné jednotlivé funkcie v aplikáciách komfortne ovládať až 5 prsty a jednoduchými gestikulácia.
Aby toho nebolo málo, získate tiež praktickú nabíjačku a držiak na predné sklo do automobilu, S ktorými naplno využijete GPS navigovanie. Užívateľské dáta uložíte do pamäte veľkosti 8 GB, Čo iste stačí pre solídny zásobu hudby, videí a ďalších dát. Pre pripojenie do siete internet je zabudovaná karta WiFi,podporujúce moderné protokoly pre rýchlu komunikáciu. Ochudobnení nebudete ani o možnosť populárny videokomunikácia cez webovú kameru.
Tablet má mobilný procesor Cortex A8. Ten podá výkon zaručujúci plynulý multitasking aplikácií aj prehrávanie videa vo vysokom rozlíšení. Google Android 4. 0je operačný systém, ktorý bol špeciálne vyvíjaný a optimalizovaný pre tablety. Umožní prezeranie internetových stránok na cestách, komunikáciu a hlavne - v širokej ponuke aplikácií nájdete všetko, čo by sa mohlo hodiť. Prináša prepracované grafické rozhranie, podporu viacjadrových procesorov a hardvérovú akceleráciu 3D grafiky.

Súčasťou balenia je aj držiak na predné sklo + autonabíjačka!

Kód:  EG155d5
Produktové číslo:  TAB-P731N

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12