Obnoviť stránku

Dino Pohľad na Eiffelovu vežu

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dino Pohľad na Eiffelovu vežu

Puzzle patrí k najobľúbenejším skládačkám pre chlapcov aj dievčatká, dedkov a babičky, ujov a tety. Puzzle prináša radosť zo spoločných rodinných chvíľ, potešenie z úspešného skladania a rozvíja nielen fantáziu, predstavivosť, ale zdokonaľuje najmä u detí jemnú motoriku. Zloženým obrázkom si môžete ozdobiť steny bytu alebo ho znovu rozložiť a skladať znovu a znovu.

Puzzle Pohľad na Eifelovku patrí svojimi 6000 dielikmi k tým veľkým. Obrázok má pôsobivú atmosféru a samotné skladanie nebude určite záležitosťou jedného popoludnia. Dieliky sú rozdelené do 4 vreciek po 1500 dielikoch, pre jednoduchšie skladanie obsahuje balenie plagátiky s obrázkami skladačky. Dieliky sú pevné a presne do seba zapadajú. Každý dielik má svoj nezameniteľný tvar.

Veľkosť zloženého puzzle: 235 × 83 cm
Rozmery krabice: 43 × 30 × 11,5 cm
Počet dielikov: 6000
Vek: od 15 rokov

 
Kód:  HRAa5281
Produktové číslo:  8590878565036

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11