Obnoviť stránku

Poháre na biele víno

Vyberanie pohárov na biele víno by malo byť príjemným zážitkom, ktorý vás privedie bližšie k umeniu stolovania a pôžitku z vína. Každý kúsok má svoj príbeh a môže výrazne ovplyvniť vaše chuťové vnímanie a celkový dojem z pitia. Čítajte ďalej a dozviete sa, aké poháre na biele víno budú pre vás tie pravé.

Pokračovať
Spresniť parametre
54 položiek

Poháre na biele víno

Objavte dokonalosť v každom dúšku – práve k tomu vám pomôžu poháre na biele víno. Kvalitné nie sú iba nádobou na nápoj, ale kľúčom k plnému rozvinutiu arómy a chuti vášho obľúbeného vína. Pohár na biele víno by mal byť navrhnutý tak, aby z každej degustácie urobil nezabudnuteľný zážitok, či už ste milovníkom vína, alebo hľadáte dokonalý darček pre priateľov a rodinu.

Prečo sú poháre na biele víno špeciálne?

Poháre na biele víno sú špecificky navrhnuté tak, aby zvýraznili jemné nuansy bieleho vína. Na rozdiel od pohárov na červené víno, ktoré sú väčšie a majú širší tvar na lepšie prevzdušnenie, poháre na biele víno sú zvyčajne užšie a vyššie. Tento tvar pomáha udržiavať nižšiu teplotu vína a súčasne zameriava arómu priamo k vašim nosným receptorom, čím zintenzívňuje celkový chuťový zážitok.

Pohár na biele víno a na červené: majú aj viac rozdielov

Okrem tvaru a veľkosti sa poháre na biele víno odlišujú od tých na červené víno aj materiálom a dizajnom. Biele víno si vyžaduje presnejšiu kontrolu teploty, a preto sú poháre často tenšie, čo umožňuje lepšie chladenie a udržanie optimálnej teploty počas pitia. Užší tvar pohára tiež znižuje kontakt vína s kyslíkom, čo je ideálne pre delikátne biele vína, ktoré môžu byť ľahko ovplyvnené oxidáciou.

i

Či už dopĺňate svoju súčasnú kolekciu, alebo začínate úplne odznova, ponúkame možnosti voľby. Jednotlivé poháre sú ideálne, ak hľadáte špecifický doplnok k vašej existujúcej súprave. Na druhej strane, poháre na biele víno v súprave ponúkajú pohodlné a cenovo efektívne riešenie pre tých, ktorí chcú mať konzistentný štýl a dizajn pre hostenie večierkov alebo špeciálnych udalostí.

Vyberajte z rôznych štýlov a materiálov

Poháre na biele víno ponúkajú širokú škálu štýlov, materiálov a dizajnov. Pri výbere je dôležité zvážiť nielen estetické, ale aj praktické aspekty. Niektoré poháre sú špeciálne navrhnuté pre použitie v umývačke riadu, čo uľahčuje ich údržbu a čistenie, zatiaľ čo iné vyžadujú ručné umývanie. Rozmanitosť našich pohárov zabezpečuje, že nájdete ideálny model, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám a zároveň doplní vašu kolekciu nápojového skla. Stačí si len navoliť vaše preferencie v parametrickom filtri v ľavej časti rozhrania obchodu.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09