Obnoviť stránku

Razer eXactMat Xspeed

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Razer eXactMat Xspeed

Špeciálna podložka pod optickú myš s precíznym povrchom z eloxovaného hliníka, určené pre profesionálnych hráčov, grafiky a ďalších náročných užívateľov.Z každej strany ponúka iný povrch určený pre špecifické použitie - "speed" je vhodný predovšetkým pre hráčov vyžadujúce vysokú citlivosť myši a rýchlosť pohybov, "control" je určený pre nižšiu citlivosť s precíznym a vlasové presnými pohybmi, takže je ideálny pre prácu s grafikou, CAD a ďalšie jemné činnosti.
Podložka má rozmery 265 x 330 mm, malá hrúbka iba 2,5 mm je zárukou pohodlnej práce a malého namáhanie zápästia.Antireflexná úprava zabraňuje vytváraniu rušivých odlesky na jej povrchu, tvrdenie hornej vrstvy zvyšuje odolnosť proti poškodeniu a poškriabaniu.
Podložka je určená pre vysoko citlivé optické myši Razer.Spolupracuje skvele is ostatnými produktmi iných výrobcov.
Kód:  MR060
Produktové číslo:  RZ02-030101-R1M1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11