Obnoviť stránku

POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna

4,8 56 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna

Mobil POCO F5 Pro spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Dovolí vám sledovať dianie online, zaznamenávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým fotoaparátom, ale tiež využívať praktické aplikácie alebo hrať hry. Mobil je osadený 6,67" displejom, čo ocenia priaznivci veľkých telefónov. Vnútri možno nájsť priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM. Všetky operácie a funkcie spravuje 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Kapacita operačnej pamäte predstavuje 12 GB. Súbory, fotky aj videá vám uchová 256GB interná pamäť. Táto veľkosť je optimálna pre veľkých hráčov alebo vášnivých fotografov. Dostatočné množstvo energie dodáva batéria s kapacitou 5160 mAh. Mobil sa pýši aj bezdrôtovým nabíjaním, takže ho stačí iba priložiť k bezdrôtovej nabíjačke. Určite tiež oceníte jeho konektorovú výbavu USB-C. Je chránený na úrovni stupňa krytia IP53. Mobil Xiaomi je na trhu od roku 2023.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna ...
Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna ...

Kľúčové vlastnosti mobilu POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna

  • Inteligentný mobil Xiaomi disponuje 6,67" obrazovkou
  • O hladký chod systému dbá 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 12 GB
  • Dostatočné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 5160 mAh
  • Na telefóne je dostupná možnosť bezdrôtového nabíjania
  • Získa si vás konektorová výbava USB-C
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane má rozlíšenie 64 Mpx
  • Zadná strana má celkovo k dispozícii 3 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón je osadený 6,67" AMOLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si budú pochvaľovať 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Medzi vlastnosti displeja ďalej patrí Gorilla Glass, HDR 10+ a adaptívna frekvencia
  • Svietivosť displeja dosahuje až 1400 Nits
  • Základné funkcie sú pod kontrolou operačného systému Android 13 s nadstavbou MIUI
  • Súbory, fotky aj videá vám uchová vnútorná pamäť s veľkosťou 256 GB
  • V mobile je pripravený slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Potrebnú energiu poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 5160 mAh

Na displej mobilu Xiaomi sa díva s potešením

Každý okamih s mobilom Xiaomi bude strávený s potešením, keďže svojím 6,67" AMOLED displejom a QHD 3200 × 1440 rozlíšením prináša obsah v dokonalej kvalite. Obrovskú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Frekvenciu si navyše môžete upravovať podľa toho, čo sa práve na displeji deje. Už z výroby je mobil vybavený ochranným sklom Gorilla Glass, ktoré bráni vzniku škrabancov a mechanickému poškodeniu. Vstavaný formát HDR 10+ sa radí k popredným formátom, ktoré vám brilantne prekreslia všetky typy scén. Displej bude lepšie čitateľný, keď zvýšite úroveň jasu. Mobilný telefón Xiaomi ponúka svietivosť displeja až 1400 Nits, ktorá vám umožní čítať aj pri silnom slnečnom svetle.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna ...
Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna ...

Vychutnajte si fotografie z dovolenky

Výbava na fotenie v mobile zahŕňa trojitý fotoaparát. Telefón Xiaomi sa môže pýšiť 64Mpx zadným fotoaparátom, 8Mpx širokouhlým objektívom, 2Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát je skvelý na fotenie zblízka a zachytenie detailov na malých objektoch, ako sú napríklad kvety, hmyz alebo drobné predmety. Makrofotografia sa venuje dosiahnutiu vysokého stupňa detailu a preskúmaniu malých štruktúr, ktoré sú často nepostrehnuteľné. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou dáva možnosť zachytiť široký uhol záberu. Je využívaný na zaznamenanie architektonických prvkov a iných situácií, kde je kľúčové zachytiť čo najväčšiu časť scény. S mobilom Xiaomi zaznamenáte videá v maximálnom rozlíšení 7680 × 4320 (8K Ultra HD). Počas vyhotovovania videozáznamov vám príde vhod elektronická stabilizácia obrazu. Optická stabilizácia snímača podporuje vytvorenie ostrých snímok. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok prináša značné výhody prisvetľovacia dióda.

Dostatočná výdrž batérie mobilu

Mobilu Xiaomi dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 5160 mAh, ktorá bez problémov vydrží pracovať dva aj viac dní. Je charakteristický rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 67 W a rovnako aj rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Na napájanie je pripravený nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna ...
Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna ...

Mobil Xiaomi prináša spoľahlivý výkon

Funkcie a operácie mobilu Xiaomi ovláda operačný systém Android vo verzii Android 13 s nadstavbou MIUI. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. K celkovému dojmu prispievajú nadstavbové mobilné služby Google Mobile Services, ktoré vám sprostredkujú prístup k fotografiám, videám, hudbe alebo napríklad mapám. Operačná pamäť telefónu zaujme svojou veľkosťou 12 GB, ktorá zvládne aj 3D hry a virtuálnu realitu. Na všetky vaše fotografie, videá a ďalšie súbory má vnútornú pamäť s veľkosťou 256 GB, ktorá je porovnateľná s notebookmi, takže vám uľahčí ukladanie aj najobjemnejších dát a aplikácií.

Telefón Xiaomi poskytuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom poskytne NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktnú komunikáciu medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 cm. To vám umožní bezkontaktné platby mobilom v obchodoch bez nutnosti vyťahovania platobnej karty. Vďaka prítomnosti WiFi na svojom telefóne môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Vďaka technológii Bluetooth môžete ľahko prepojiť svoj telefón s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to uľahčuje komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby kábla. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na identifikáciu polohy zariadenia. Mobilný telefón vďaka tejto technológii dokáže získať presnú geografickú polohu, čo je vhodné pre navigáciu, na mapovanie, zaznamenávanie trás, hľadanie blízkych miest a pre veľa ďalších aplikácií.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna ...
Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna ...

Komunikujte a bavte sa bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. K prehliadaniu obsahu na internete, odosielaniu a prijímaniu e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle 5G, LTE (4G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek zaseknutí.

Na mobile oceníte šikovné funkcie

Prežite každý deň naplno s mobilom Xiaomi. Vďaka biometrickému rozpoznávaniu tváre môžete telefón odomknúť jednoducho pohľadom. Okrem toho je v displeji smartfónu aj snímač odtlačkov prstov. Pri sledovaní filmov alebo hraní hier bude reprodukovaný priestorový zvuk s rozšíreným počtom kanálov vďaka funkcii Dolby Atmos. Jeden kanál tak môže prenášať zvuk streľby a iný zase mechaniku zbrane, díky tomu bude rozložení zvuku v prostoru výrazně přesnější a realističtější. Pomocou MMS môžete s ostatnými zdieľať obsah, ktorý je rozmanitejší než len textové správy. Na smartfóne je k dispozícii funkcia OTG, ktorá dovoľuje pripojiť k zariadeniu iné periférie, ako napríklad myš a klávesnicu. Vďaka senzoru priblíženia dokáže telefón identifikovať, keď je blízko pri tvári počas hovoru. Automaticky potom vypne displej, aby sa zabránilo náhodným dotykom.

Mobilný telefón POCO F5 Pro 12 GB / 256 GB čierna ...

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal a fólia na displej (nalepená z výroby)

Rozmery telefónu:

162,78 × 75,44 × 8,59 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

204 g

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 6,67"
Rozlíšenie displeja 3200 × 1440
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Dual SIM
Slot na pamäťovú kartu Nie
Rozlíšenie zadnej kamery 64 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 16 Mpx
Rok predstavenia 2023

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, Rýchle bezdrôtové nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov v displeji, Odomykanie tvárou, Podpora MMS, OTG, Dolby Atmos

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Stupeň krytia IP53
Verzia Gorilla Glass 5
Výška 162,78 mm
Šírka 75,44 mm
Hĺbka 8,59 mm
Hmotnosť 204 g
Farba Čierna

Displej

Uhlopriečka displeja 6,67 " (16,94 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass, HDR 10+, Adaptívna frekvencia
Obnovovacia frekvencia displeja 120 Hz
Jemnosť displeja 526 PPI
Svietivosť displeja 1 400 Nits
Tvar výrezu v displeji Kruh

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Makro
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 64 Mpx
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 8 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,2
Rozlíšenie makro fotoaparátu 2 Mpx
Svetelnosť makro fotoaparátu f/2,4
Rozlíšenie predného fotoaparátu 16 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,45
Maximálna svetelnosť f/1,79
Stabilizácia obrazu Optická, Elektronická
Maximálne rozlíšenie videa 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 1080p (Full HD) 480fps, 1080p (Full HD) 960fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 5 160 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 67 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 12 GB
Vnútorná pamäť 256 GB
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 8 ×
Označenie procesora Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
Grafický akcelerátor Adreno 730

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Dátové služby 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM
Verzia Bluetooth 5.3

Konektory a senzory

Konektory USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity)

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal, Fólia na displej (nalepená z výroby)

Software

Verzia operačného systému Android 13
Nadstavba MIUI

Značka/model telefónu

Značka telefónu POCO
Model zariadenia F5 Pro
Kód:  SKPOCO115b1
Produktové číslo:  MZB0D86EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19