Obnoviť stránku

Thermaltake Mozart VF3001SNS

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thermaltake Mozart VF3001SNS

Unikátne a luxusné spracované desktopová skriňa v striebornom prevedení pre základné dosky vo formáte ATX a Micro ATX.Predný panel, vyrobený z hliníka, ponúka vo svojej spodnej časti jednoducho prístupné porty pre zapojenie dvoch USB zariadení, jeden port Firewire a audio vstup i výstup pre pohodlné pripojenie slúchadiel alebo reproduktorov.Skriňa má tiež integrovanú dokovaciu stanicu pre prehrávače iPod.Vďaka tomu je možné prehrávač nabíjať, synchronizovať s počítačom a tiež prehrávať hudbu bez nutnosti zapnúť počítač.Tento model je vybavený sadou Medialab, ktorý Vám ponúka LCD displej integrovaný priamo do počítačovej skrinky a aj diaľkový ovládač pre ovládanie multimediálnych funkcií.Celá sada teda obsahuje dva diaľkové ovládače, jeden je súčasťou Medialab edícia a druhý pre ovládanie iPodu, umiestneného v dokovaciu stanicu.
Predné tri 5,25 "pozície sú schované za odnímateľným krytom, na ktorým je ešte umiestnený priechod pre manipuláciu s mechanikou bez nutnosti otvoriť kryt.Vnútri skrine nájdete sedem rozširujúcich slotov a dva výkonné a tiché ventilátory pre lepšie chladenie komponentov.V prípade ešte ďalšieho zlepšenia celkového chladenia sú na hornej strane skrine umiestnené dva prieduchy pripravené na inštaláciu ďalších ventilátorov.Výbornú stabilitu skrine zaručujú vnútri umiestnené dva mosty a celkovej precízne spracovanie.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné vlastnosti: iPod dock Medialab Diaľkové ovládanie
Formát dosky:
Micro ATX, ATX
iPod dock:
Podporované zariadenia:iPod 30 GB / 60 GB / 80 GB
Pozícia:
3x 5,25 "
5x 3,5 "
Príslušenstvo:
2x USB 2.0
1x Firewire IEEE1394
1x Audio výstup
1x Audio vstup
7x rozširujúci slot
Ventilátory:
Predné:80 x 80 x25 mm, 2000RPM, 19dBA
Zadné:60 x 60 x25 mm, 2500rpm, 19dBA
Zdroj:
Skriňa sa dodáva bez zdroja.
Použitý materiál:
Skriňa:SECC
Predný panel:hliník
Rozmery:
170 x 430 x 450 mm
Hmotnosť:
8,5 kg
Upozornenie:dokovacie stanice nie je kompatibilný s prehrávačmi iPod Nano a iPod Shuffle.
Kód:  CT122c
Produktové číslo:  VF3001SNS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03