Obnoviť stránku

Cooler Master Stacker 831 stříbrný

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master Stacker 831 stříbrný

Do detailu prepracovaná a dobre Upravovateľný strieborná počítačová skriňa typu bigtower pre základné dosky všetkých formátov ATX.Luxusné design dopĺňa kvalitný hliník, ktorý zaručuje nízku hmotnosť a dobré chladenie.Skriňa disponuje štyrmi ľahko prístupnými USB porty, FireWire portom, výstupom na slúchadlá a vstupom pre mikrofón.
Nadštandardných deväť 5,25 "slotov, šesť 3,5" slotov a maximálnu voľnosť úprav bez nutnosti použitia skrutkovača poskytuje užívateľom jednoduchú a rýchlu možnosť rozšírenia ich počítača.Vďaka možnosti osadenia až deviatich ventilátory a precíznym spracovaním zaručuje skříň vynikající chladící výkon i dokonalý prietok vzduchu.V spojení so silnou konštrukciou a antivibračnými vlastnosťami prináša používateľom možnosť tichého, výkonného a dobre chladeného počítača.Skriňa je osadená jedným ventilátorom na zadnej strane a jedným ventilátorom na prednej strane.
Parametre a špecifikácie:
Formát dosky:
E-ATX, ATX, Micro ATX
Rozširujúce sloty:
9 x 5,25 "externí
2 x 3,5 "externý
4 x 3,5 "interné
Predný panel:
4 x Konektor USB 2.0
1 x Konektor IEEE 1394 (FireWire)
1 x Sluchátkový výstup
1 x Vstup pre mikrofón
Ventilátory:
Na zadnej strane:120 x 120 x 25 mm
Na čelnej strane:120 x 120 x 25 mm (s LED)
Zdroj:
Skriňa sa dodáva bez zdroja.
Materiál:
Aluminium (hliník)
Rozmery:
250 x 536 x 638 mm
Kód:  CC009i
Produktové číslo:  RC-831-SSN2-GP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02