Obnoviť stránku

Aplus Case Xclio2

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aplus Case Xclio2

Precízny počítačová skriňa v čiernom prevedení a moderným vzhľadom je určená pre základné dosky formátu ATX a Micro ATX.Na skrini nájdete štyri pozície pre 5,25 "zariadenia, dve 3,5" pre disketovej mechaniky alebo čítačky pamäťových kariet.Vnútri je potom umiestnené 6 pozícií pre pevné disky.Na bočnici je umiestnený extra veľký ventilátor (250 mm), ktorý sa otáča rýchlosťou 650 otáčok za minútu.Vďaka tomu je takmer nehlučná a výrazne prispieva k zníženiu celkovej teploty vo vnútri skrine.
Predný panel je v čierno-striebornom designu a má modro podsvietené ovládacie prvky.Pre zachovanie jednotného vzhľadu aj po vložení optických mechanik sú pripravené dva čelnej rámčeky.Na skrinke nájdete aj 2 USB konektory, jedno FireWire rozhranie, výstup na slúchadlá a vstup pre mikrofón.Skriňa je dodávaná bez zdroja.
Parametre a špecifikácie:
Pozícia: 4 x 5,25 " 2 x 3,5 " 6 x 3,5 "skrytá
Ventilátory:
1x 250 mm (650 RPM)
Podporované základné dosky:
ATX, Micro ATX
Konektory:
2 x USB
2 x Audio
1 x FireWire
Farebné prevedenie:
Čierne
Predný panel:strieborný a čierny
Materiál:
SECC (1,0 mm)
Rozmery:
242 × 535 × 475 mm
Hmotnosť:
6,36 kg
Kód:  UD762

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09