Obnoviť stránku

Počítačová sestava Alza GameBox Q

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Počítačová sestava Alza GameBox Q

Špičková herná zostava, ktorá Vás prekvapí nekompromisným výkonom a dokonalým multimediálnym zázemím.Základným kameňom je moderný Štvorjadrové procesory Intel Core 2 Quad Q6600 a neprekonateľná grafická karta NVIDIA 8800GT.Zostava je určená nielen pre herné nadšencov, ale vďaka vysokému výkonu ik seriozní práci.Kapacita operačnej pamäte DDR2 je 2 GB s možnosťou ďalšieho rozšírenia až na 4 GB.Dva rýchle pevné disky, pripojené cez rozhranie Serial ATA, s celkovou kapacitou 1000 GB ponúka veľký priestor pre uloženie dát a zároveň vysoký výkon, vďaka ktorému je spúšťanie aplikácií aj premiestňovanie dát dielom okamihu.Prídavné 120 mm ventilátory zabezpečujú lepšiu cirkuláciu vzduchu v počítačovej skrini a vďaka tomu výrazne zvyšujú stabilitu celej zostavy.
Pre prehrávanie filmov, hudby, ale aj pre zálohovanie dát je v zostave osadená optická mechanika DVD ± RW-DL s podporou formátu DVD-RAM, ktorá v spolupráci s integrovanou osmikanálová zvukovou kartou uvedenou v čipsete dokáže plne nahradiť stolný DVD prehrávač.
Súčasťou balenia je aj kvalitná značková bezrátový set klávesnice a optické myši Logitech.Pre pripojenie periférií slúži šesť priamo dostupných vysokorýchlostných portov USB 2.0 a paralelný port.Samozrejmosťou je prítomnosť čítačky pamäťových kariet rovnako ako LAN sieťové karty umožňujúce pracovať v režimoch 10 / 100 / 1000 Mbit / s.
Túto počítačovú zostavu máme už pre Vás zostavenú a dôkladne otestované pre najvyšší možný výkon.Nemožno ju teda nijako modifikovať!

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača Alza GameBox
Kód:  ALZG06k
Produktové číslo:  1181982345s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18