Obnoviť stránku

Počítače Dell

PC dell

Dell počítač – nielen výkon, spoľahlivosť a rýchly servis

Americká spoločnosť Dell je jedným z popredných hráčov na poli informačných technológií. Výrobou stolových počítačov sa zaoberá už od svojho založenia v roku 1984. Ponúka širokú škálu počítačov od bežných domácich či kancelárskych počítačov až po výkonné pracovné stanice na tie najnáročnejšie aplikácie. PC Dell sú úspešné predovšetkým vďaka svojej spoľahlivosti. Veľmi dobre sa tiež umiestňujú v rôznych rebríčkoch, napríklad v rubrike Editor's Choice časopisu PCMag.

Domáce PC Dell

Praktický počítač Dell do každej domácnosti

Veľkej popularite sa teší základný počítač Dell OptiPlex, ktorý vám za príjemnú cenu ponúkne perfektný pomer cena a výkon. Ako výkonné multimediálne centrum výborne poslúži kompaktný All In One Dell PC radu Inspiron. Ušetrí vám miesto a zbaví vás nadbytočnej kabeláže na stole. Na všetky Dell počítače navyše platí nadštandardná NBD On site záruka, teda nepretržitý servis u zákazníka do druhého dňa.

Výkonné herné počítače Dell

Pre náruživých hráčov sú ako stvorené počítače Dell série Inspiron Gaming a XPS, ktoré zvládnu aj najnovšie hry a náročné aplikácie. Sú osadené výkonnými grafickými kartami NVIDIA GTX a RTX, procesormi Intel 8. generácie a rýchlymi DDR4 SDRAM pamäťami RAM. Väčšina herných Dell PC je VR-Ready, teda s nimi zažijete neuveriteľné dobrodružstvá vo virtuálnej realite. Sú tiež obľúbené vďaka jednoduchej rozšíriteľnosti. Pri herných PC Dell tak nikdy nebudete obmedzený v upgrade komponentov.

Herné PC Dell
Pracovné PC Dell

Pracovný Dell PC do kancelárie aj na najnáročnejšie aplikácie

Pre tých, ktorí zháňajú kompaktný a tichý počítač do kancelárie, sú tu Dell PC OptiPlex a Vostro. Vyznačujú sa veľmi ekonomickou prevádzkou a poradia si s klasickými kancelárskymi aplikáciami. Napríklad Dell počítač OptiPlex Micro ľahko pripevníte priamo na monitor. Robustný výkon potom doručia pracovné stanice Dell Precision, na ktorých spustíte aj tie najnáročnejšie grafické a CAD aplikácie. V ponuke sú tiež počítače Dell prispôsobené na plynulý beh pri strihu videa.

Spresniť parametre
328 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12