Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Počítače Acer

PC Acer

PC Acer – výkon a elegancia

Taiwanská firma Acer je jedným z najväčších hráčov na medzinárodnom trhu spotrebnej elektroniky. Ich počítačové zostavy sú určené všetkým skupinám zákazníkov. Na domáce využitie nájdete nielen klasické stolné PC, ale aj elegantné All in One či mini počítače. Pre fajnšmekrov a vášnivých hráčov sú tu výkonné herné PC Acer Predator a Nitro. Poradia si s graficky náročnými titulmi a v online súbojoch vás nič nezastaví. Pre firmy do kancelárií ponúka Acer solídne modely, ktoré zvládnu aj profesionálne programy na editáciu grafiky či strih videa.

domácí PC Acer

Domáce PC Acer

All in One počítač Acer sa hodí na kancelársku prácu, prehliadanie internetu či sledovanie multimédií. Ide o elegantné riešenie, všetky komponenty sú v monitore, čo šetrí miesto pri vašom stole aj kabeláž. Miniatúrny PC Acer premení aj obyčajný televízor na inteligentné multimediálne centrum, na ktorom budete sledovať filmy, počúvať hudbu a prezerať si fotky. Filmových nadšencov poteší podpora priestorového zvuku.

Herné PC Acer

Herný počítač Acer je skvelou voľbou, ak chcete mašinku, ktorá rozbehne hry s najvyššími detailmi. Vďaka technológii Sound Blaster a 7.1 kanálovému audiu zažijete realistický a čistý zvuk. Mnoho herných PC Acer má certifikáciu pre virtuálnu realitu. Umožňujú navyše hranie až na 4 monitoroch súčasne. Do ponuky sa radia aj našlapané stroje s najnovšími komponentmi. Pri vybraných modeloch môžete vďaka bezdrôtovej podložke nabíjať mobilné zariadenia.

herní PC Acer
Kancelárske počítače Acer

Pracovné PC Acer

Kancelárske stolové PC Acer ponúknu plynulú prevádzku a spoľahlivosť. Vďaka softvéru Acer Control Center poskytujú počítače Acer Extensa funkcie, ako sú jednoduché monitorovanie, správa a údržba viacerých počítačov. Voliteľný, vyberateľný a umývateľný prachový filter potom pomáha predĺžiť životnosť PC Acer. Modul Trusted Platform Module (TPM) 1.2 využíva šifrovacie kľúče a pomáha tak zabezpečiť vaše dáta a používateľské údaje.

Spresniť parametre
182 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02