Obnoviť stránku

POC Aim Hydrogen White VSI

4,0 2 hodnotení
149,90 €

POC Aim Hydrogen White VSI

Ochranu vašich očí pred vetrom, hmyzom a slnečným žiarením zaistia dámske/dievčenské cyklistické okuliare POC. Nielenže ochránia váš zrak, ale postarajú sa aj o pohodlnejšiu jazdu. Pri výletoch na bicykli ochránia vaše oči pred vetrom, prachom a slnečným žiarením cyklistické okuliare POC. Budú vám skvele slúžiť nielen na ochranu vášho zraku, ale zaistia aj väčší komfort pri jazde. Zrkadlové a vymeniteľné sklá vám zaistia bezchybné videnie bez akýchkoľvek chýb, ako je skreslenie alebo zväčšovanie, aby ste si mohli naplno užiť svoje cyklistické výlety. Šošovky okuliarov sú zhotovené z kvalitného materiálu, ktorý vás ochráni proti nezdravému slnečnému žiareniu UV400. Podieľajú sa na dokonalom zážitku z vášho športového výkonu.

Cyklistické okuliare POC Aim Hydrogen White VSI Zadná strana
Cyklistické okuliare POC Aim Hydrogen White VSI Bočný pohľad

Hlavné prednosti cyklistických okuliarov POC Aim Hydrogen White VSI

  • O ochranu očí na cyklovýletoch sa postarajú dámske/dievčenské cyklistické okuliare POC
  • Zrkadlové a vymeniteľné sklá
  • S ochranou proti slnečnému žiareniu UV400
  • Farba rámu okuliarov na bicykel POC je biela
  • Sklíčka dopĺňa fialová a sivá farba

Pohodlný rámik okuliarov zaisťuje komfortné nosenie

Rámček okuliarov je veľmi odolný a zaručuje komfort aj pri celodennom nosení. K dizajnovému vyhotoveniu cyklo okuliarov POC prispieva biela farba rámčeka.

Cyklistické okuliare POC Aim Hydrogen White VSI Screen

Kvalitné sklá na dokonalú ochranu a skvelý výhľad

Cyklistické okuliare POC Aim Hydrogen White VSI vynikajú svojou ľahkosťou, takže vás neprekvapí žiadna nečakaná udalosť. Zorník možno jednoducho a rýchlo vymeniť za iný. Okuliare tak nielen poskytujú ochranu očí pred poškodením, ale plnia aj funkciu módneho doplnku. Navyše pri poškodení zorníka ho stačí vymeniť, nie je potrebné hneď siahať po nových okuliaroch. Populárne zrkadlové sklíčka vyhľadávajú cyklisti, ktorí preferujú kombináciu štýlu a ochrany pred slnečným žiarením. Svetelná priepustnosť S3 sa hodí do podmienok, ako je slnečno. Sklíčka dopĺňa fialová a sivá farba.

Parametre a špecifikácia

Typ

Využitie Cyklistické

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Dámske/dievčenské

UV ochrana

UV ochrana UV400

Skla

Svetelná priepustnosť S3
Vlastnosti skiel Zrkadlové, Vymeniteľné

Farba

Farba rámika Biela
Farba skiel Fialová, Sivá

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  SPTpoc0443
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7325541009699

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11