Obnoviť stránku

Plynové grily

Plynový gril má svoje nesporné výhody – je ihneď pripravený na prevádzku, neprodukuje dym ani popol, a navyše nie je ani závislý od blízkosti elektrickej zásuvky. Sú lepšie plynové grily s lávovými kameňmi, alebo modely s flavorizérom? Na aké parametre sa zamerať pri výbere a na čo nezabudnúť? Prečítajte si viac.

Pokračovať
Spresniť parametre
79 položiek

Plynové grily

Ak si chcete dopriať šťavnatý steak alebo grilovanú zeleninu, kúpte si vhodný gril. Elektrické grily sú vhodné napríklad na balkón, na grilovanie na väčšom pozemku sa však skôr hodí záhradný gril. Plynové grily sú medzi záhradnými grilmi obľúbené pre svoje jednoduché použitie. Plynový gril funguje za použitia propán-butánovej fľaše, ktorá sa k nemu pripojí. Medzi používateľmi sú obľúbené plynové grily G21, plynové grily Landmann, plynové grily Tristar a ďalšie.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12