Obnoviť stránku

PlayStation VR Mega Pack 2 (PS VR + Kamera + 5 hier)

4,8 164 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PlayStation VR Mega Pack 2 (PS VR + Kamera + 5 hier)


Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR pre PS4 + PS4 kamera + 5 hier

Nasaďte si súpravu PlayStation VR, ktorá je určená nielen pre konzolu PlayStation 4, ale funguje aj na PlayStation 5. Hneď potom začnete prežívať hry celkom novým spôsobom. Ocitnite sa priamo v centre diania, objavujte nové svety a vžite sa priamo do neskutočných herných prostredí. Súčasťou balenia je voucher na hneď päticu hier: VR Worlds, Skyrim, Resident Evil 7, Everybodys Golf, Astrobot.

PlayStation 5

PlayStation VR je kompatibilná s konzolou PlayStation 5

Nadčasové vyhotovenie súpravy PlayStation VR je kompatibilné aj s novou konzolou PlayStation 5. Potrebujete PS4 kameru (je súčasťou balenia) a následne požiadať o špeciálny prepojovací adaptér s PS5 priamo na oficiálnych stránkach výrobcu.

Inovácia PlayStation pre virtuálnu realitu

Objavte novú kapitolu, prejdite obrazovkou, prekročte hranice predstavivosti a vstúpte do nového sveta virtuálnej reality.

Prežite hry naplno

S PlayStation VR nielen stratíte pojem o čase, ale dokonca zabudnete, kde ste. Objavte doposiaľ nepoznaný pocit reality v hre.



Výhľad v rozsahu 360 stupňov

Vďaka súprave PS VR sa dostanete na miesta, o ktorých sa vám ešte ani nesnívalo. Špeciálna obrazovka OLED sa stará o perfektné a mimoriadne plynulé 360° zobrazenie a neuveriteľnú snímkovaciu frekvenciu 120 FPS.

Úchvatná zvuková kulisa

Obrazový vnem ruka v ruke dopĺňa 3D audio, vďaka ktorému presne spoznáte, z akého smeru prichádzajú zvuky. Dôležitým prvkom je aj vstavaný mikrofón s možnosťou komunikácie s ostatnými hráčmi online.

Stačí nasadiť a hrať

Súprava má za sebou dlhý vývoj zameraný na to, aby bola čo najľahšia a najpohodlnejšia. Bez námahy sa nasadzuje a jej inovatívny dizajn v sebe spája minimálnu hmotnosť a podporu náhlavného oblúka cez hornú časť hlavy, aby váš pocit reality nič nenarušilo.

VR kamera

PlayStation 4 kamera

PlayStation 4 kamera vybavená duálnymi objektívmi a 3D hĺbkovými snímačmi sleduje polohu súpravy, pohybového ovládača PlayStation Move a bezdrôtového ovládača DualShock zo všetkých uhlov. Vďaka tomu sa skvele prenáša akýkoľvek pohyb priamo do hry.

Množstvo exkluzívny hier

Zahrajte si úžasné hry, ktoré nájdete iba na systéme PS4 a súprave PS VR – vrátane titulov Astro Bot Rescue Mission, Blood and Truth a Firewall Zero Hour.

Parádne zážitky

Posaďte sa a ponorte sa do celého radu ohromujúcich zážitkov virtuálnej reality, od lezenia na Mount Everest až po preskúmavanie dna oceánu.

Nové dobrodružstvá

Užite si plnohodnotné hranie na systéme PlayStation vo virtuálnej realite vďaka podpore súpravy PS VR pri hrách, ako sú The Elder Scrolls: Skyrim, Resident Evil 7, No Man’s Sky alebo samozrejme Beat Saber.

Obsah balenia PlayStation VR

  • Súprava PlayStation VR
  • PlayStation Camera
  • Voucher na hry: VR Worlds, Skyrim, Resident Evil 7, Everybodys Golf, Astrobot
  • Procesná jednotka
  • Unikátne potlačenie pre lepšiu podporu nohy
  • Stereofónne slúchadlá
  • Kábel USB + HDMI
  • Adaptér a sieťový kábel AC
  • Adaptér na pripojenie súpravy PS VR

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, VR headset, Kamera

Určenie

Určenie K hernej konzole

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 120 Hz
Kód:  MSX1001e4
Produktové číslo:  PS719999102
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07